UTSLITT: Alexander skal være svært sliten etter den siste tidens hardkjør. Nå er han blitt veldig syk. Foto: Seher.no/Anders Myhren
UTSLITT: Alexander skal være svært sliten etter den siste tidens hardkjør. Nå er han blitt veldig syk. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Måtte avlyse på grunn av sykdom

- Jeg puster tungt og det gjør vondt i leppene mine når jeg forsøker å synge eller smile.

SEHER.NO: Det har gått et halvt år siden Nesodden-gutten Alexander Rybak (23) vant Eurovision-finalen i Moskva, men "Fairytale"-stjernen har knapt hatt en fridag etter at sirkuset startet.

Sist uke toppet det seg for den populære 23-åringen, da kroppen fikk nok etter mye jobbing. 

"De siste dagene har jeg hatt to konserter i Moskva, spilt inn en sang, laget en musikkvideo og gjort to musikaler i Lillesand. Uheldigvis er jeg nå veldig syk. Jeg puster tungt og det gjør vondt i leppene mine når jeg forsøker å synge eller smile (som er det jeg vanligvis gjør)" skrev Alexander på sin fanside på Facebook på fredag.

Der kommer det også fram at 23-åringen måtte avlyse lørdagens konsert i Finland.

"Til mine finske fans: Jeg er veldig lei meg for at jeg må avlyse konserten i morgen. Men jeg vil ikke smitte hele Finland :S"

Alexander Rybak har over 60.000 fans på Facebook-siden sin, og mandag benyttet han anledningen til å takke for den enorme støtten han har fått av tilhengerne.

"For å være ærlig, var jeg redd dere skulle bli sinte på grunn av svakheten min. Isteden er alt jeg ser støtten og forståelsen deres" skriver han.

I tirsdagens Se og Hør forteller en kilde at det rett og slett ble for mye for kroppen til Alexander i forrige uke.

- Alexander har en enorm evne til å fokusere på arbeidsoppgavene sine. Han har en utrolig sterk psyke, og har aldri klaget over det enorme kjøret. Men det kan se ut som forrige uke ble for mye for kroppen hans, forteller kilden.

Allerede lørdag er det ventet at Alexander skal opptre ved New York Millenium Theatre i New York.

30. november kommer DVD'en "Fairytale - The Movie” som skildrer eventyret Alexander opplevde etter seieren i Eurovision Song Contest 2009.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå gifter "Fairytale"-eksen seg