Måtte avlyse på grunn av sykdom

For norske og svenske fans var skuffelsen stor da Rihanna avlyste kveldens konsert.

SKUFFA: For 12 år gamle Vilde er det skuffende at hun ikke får opplevd yndlingsartisten sin holde konsert. - Jeg trodde ikke det var sant da jeg hørte folk snakke om at konserten var avlyst, sier hun til Seher.no. Foto: Privat
SKUFFA: For 12 år gamle Vilde er det skuffende at hun ikke får opplevd yndlingsartisten sin holde konsert. - Jeg trodde ikke det var sant da jeg hørte folk snakke om at konserten var avlyst, sier hun til Seher.no. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I går ga Rihanna det norske folk en forrykende konsertopplevelse i Oslo Spektrum, og forventningene var høye til kveldens konsert i Malmø - en av tre konserter hun skulle ha holdt i nabolandet Sverige de kommende dagene.

Men for superstjernen, som har jobbet masse i studio mens hun har vært i Oslo, var det i kveld ikke mulig å gjennomføre konserten.

- Vi har blitt tvunget til å instille konserten på grunn av sykdom. Det er både utmatting og infeksjon. En lege har konstatert at hun helt enkelt ikke er kapabel til å gjennomføre konserten. Det er naturligvis leit for publikum, men vi jobber på spreng med å finne en ny dato for konserten, forteller presseansvarlig for «Live Nation» Kristoffer Åkesson til Aftonbladet.

Blant publikum er også flere nordmenn, og for 12 år gamle Vilde Stenerud var skuffelsen stor da hun fikk beskjeden om at yndlingsartisten ikke kom til å komme på scenen.

- Jeg har gledet meg veldig lenge. Helt siden vi kjøpte billettene for et halvt år siden har jeg sett frem til denne dagen. Vi har reist i tre timer med bil for å se henne opptre, så nå er jeg veldig skuffa, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kroppen nekter å hente seg inn  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer