Måtte avbryte Hellstrøm-innspilling

- Jeg måtte ta en liten pause, fordi jeg ble rød i ansiktet og holdt på å begynne å grine, sier artisten Helene Bøksle.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinnnen Helene Bøksle (31) er en av mange kjendiser som denne våren møter mesterkokken Eyvind Hellstrøm (64) til vennskapelig dyst på kjøkkenet i TV3-serien «Hellstrøm inviterer».

Men da Seoghør.no møtte henne på TV3s vårlansering i Oslo onsdag, avslørte Bøksle at det ikke bare var smil og latter som preget innspillingen.

- Ble brutt ned
Artisten skulle tilberede fersk breiflabb fra Mandal, da hun oppdaget at hun ikke var like dreven på kjøkkenet som hun trodde på forhånd.

- Jeg ble liksom brutt ned til jeg skjønte at jeg ikke kunne noen ting. Det endte med at jeg måtte ta en liten pause, fordi jeg ble rødt i ansiktet og holdt på å begynne å grine.

- Var det sånn at Hellstrøm fikk litt dårlig samvittighet?

- Nei jeg tror nesten han syntes det var litt morsomt, sier hun med et smil.

Hellstrøm selv sier at det aldri var meningen å frembringe så sterke følelser hos Bøksle.

- Jeg er snill og grei, og prøver å være på gjestens side. Men samtidig er jeg dommeren og den som skal prøve å holde en samtale i gang på en hyggelig måte.

Venter barn

Dagen før nyttårsaften ble det kjent at Helene Bøksle venter sitt første barn i mai sammen med ektemannen Espen Tjersland.

Bøksle sier det gikk fint å delta på TV-innspillingen med barn i magen, men tror graviditeten kan ha vært en av årsakene til det sterke følelsesutbruddet.

- Jeg visste ikke at det skulle gå så inn på meg med matlaginga. Det kan god være noen hormoner innblandet der også, sier hun og ler.

«Hellstrøm inviterer» har premiere på TV3 mandag 28. januar. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Hellstrøm: - Jeg forstod aldri hvor mye pappa slet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer