Måtte amme mellom TV-opptakene

- Det er så utrolig godt å ha Trond som alltid stiller opp, sier Haddy til Se og Hør.

COMEBACK: Hadde N'jie er tilbake på skjermen for første gang etter fødselen. Det blir imidlertid annerledes enn hun hadde sett for seg.  Foto: Tor Lindseth
COMEBACK: Hadde N'jie er tilbake på skjermen for første gang etter fødselen. Det blir imidlertid annerledes enn hun hadde sett for seg. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste dagen i mars i år ble Haddy N'jie (37) og politiker Trond Giske (49) foreldre til datteren Maria.

Allerede til helgen er Haddy tilbake på skjermen før første gang etter fødselen, når hun skal lede «Rockheim Hall of Fame» på NRK1.

Overfor Se og Hør innrømmer hun at «comebacket» kostet mer enn hun trodde på forhånd:

– Man ser jo så fresh og ordentlig ut når man står der nysminket og med ny kjole. Sannheten er at det var mer utfordrende enn det jeg trodde å komme tilbake så kort tid etter fødselen. Jeg er vant til å være hundre prosent fokusert når jeg er på TV, men nå hadde jeg Maria i tankene hele tiden, forteller Haddy til Se og Hør.

Støttende samboer

Da hun fikk tilbud om å lede Rockheim-sendingen i år – slik hun gjorde i fjor – spurte hun sin kjære samboer til råds. «Klart du kan! Jeg blir med deg!», svarte han.

LES OGSÅ: I ukens utgave av Se og Hør kan du blant annet lese om Märthas hemmelige plan etter bruddet.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES OGSÅ: I ukens utgave av Se og Hør kan du blant annet lese om Märthas hemmelige plan etter bruddet. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

– Trond er så positiv, og det er så godt å ha en som alltid stiller opp. Det hadde ikke gått uten ham. Han elsker å være sammen med Maria, og tilpasser seg mine prosjekter som best han kan. Vi er et aktivt par med mye heftig logistikk på hver vår side, og det er selvfølgelig ikke like enkelt hver gang, sier hun videre. 

Da Se og Hør møtte Haddy, sa hun at hun var glad for å være tilbake i Trondheim.

– Det er som om Rockheim følger livssyklusen min. I fjor var jeg hemmelig gravid og kvalm da jeg stod her. I år står jeg her som nybakt mamma med brystspreng, sier NRK-profilen. 

Gledet seg til å bli pappa igjen

Haddy og Tronds nye familiemedlem er programlederens første barn. Giske har imidlertid tenåringsdatteren Una fra et tidligere forhold. 

Like før Haddy lå på fødestua i mars, fortalte Ap-nestlederen at han gledet seg stort til han skulle bli pappa igjen. 

- Jeg skal ta en lang pappaperm. Det blir vel en gang i løpet av vinteren 2017, fortalte han til VG i jula.

Samtidig delte Giske at han også var klar til å brette opp ermene over stellebordet.

- Ja, å skifte bleier blir en del av hverdagen min de neste årene (...) Det er en selvfølge at vi pappaer tar vår del av småbarnsstellet, sa han til avisen. 

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: Trond Giske er en svært lettrørt pappa, avslører Haddy. Foto: Frode Thingstad, Se og Hør
GOD STØTTE: Trond Giske er en svært lettrørt pappa, avslører Haddy. Foto: Frode Thingstad, Se og Hør Vis mer

- Han er morsom å være sammen med

Det profilerte paret var gode venner i en årrekke før det i 2014 oppsto romantiske følelser mellom dem. Det var sommeren det samme året de bekreftet forholdet overfor Se og Hør.

Siden den gang har de holdt en relativt lav profil rundt kjærlighetsforholdet, men Haddy åpnet seg til VG Helg i oktober 2014 om hvordan de møttes.

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», sa 36-åringen til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

MULTITALENT: I tillegg til suksessen som programleder, er Haddy også en talentfull sanger.  Foto: NTB scanpix
MULTITALENT: I tillegg til suksessen som programleder, er Haddy også en talentfull sanger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun fortalte også om hva hun falt ved hos samboeren:

- Alle ser jo at han er glad og harmonisk, og morsom å være sammen med. Men etter hvert som vi ble bedre kjent, ble jeg overrasket over at han har et så altoppslukende samfunnsengasjement, som er mye mer alvorlig og en mye viktigere del av livet hans enn jeg hadde tenkt, skrøt hun den gang.

LES OGSÅ: Slutter i TV 2 etter 23 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer