Måtte amme mellom TV-opptakene

- Det er så utrolig godt å ha Trond som alltid stiller opp, sier Haddy til Se og Hør.

COMEBACK: Hadde N'jie er tilbake på skjermen for første gang etter fødselen. Det blir imidlertid annerledes enn hun hadde sett for seg.  Foto: Tor Lindseth
COMEBACK: Hadde N'jie er tilbake på skjermen for første gang etter fødselen. Det blir imidlertid annerledes enn hun hadde sett for seg. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste dagen i mars i år ble Haddy N'jie (37) og politiker Trond Giske (49) foreldre til datteren Maria.

Allerede til helgen er Haddy tilbake på skjermen før første gang etter fødselen, når hun skal lede «Rockheim Hall of Fame» på NRK1.

Overfor Se og Hør innrømmer hun at «comebacket» kostet mer enn hun trodde på forhånd:

– Man ser jo så fresh og ordentlig ut når man står der nysminket og med ny kjole. Sannheten er at det var mer utfordrende enn det jeg trodde å komme tilbake så kort tid etter fødselen. Jeg er vant til å være hundre prosent fokusert når jeg er på TV, men nå hadde jeg Maria i tankene hele tiden, forteller Haddy til Se og Hør.

Støttende samboer

Da hun fikk tilbud om å lede Rockheim-sendingen i år – slik hun gjorde i fjor – spurte hun sin kjære samboer til råds. «Klart du kan! Jeg blir med deg!», svarte han.

– Trond er så positiv, og det er så godt å ha en som alltid stiller opp. Det hadde ikke gått uten ham. Han elsker å være sammen med Maria, og tilpasser seg mine prosjekter som best han kan. Vi er et aktivt par med mye heftig logistikk på hver vår side, og det er selvfølgelig ikke like enkelt hver gang, sier hun videre. 

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Les eksklusive saker hver dag!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer