Matt LeBlanc:

Matt LeBlanc (50) avslører at han vil gå av med pensjon

«Friends»-stjernen Matt LeBlanc sier i nytt intervju at han gleder seg til «å gjøre nada».

LEI SKUESPILL: Om Matt LeBlanc (50) virkelig vil pensjonere seg eller bare drive med andre prosjekter er ikke godt å si. Likevel sier han i et nytt intervju at han vil gi seg som skuespiller. Foto: NTB Scanpix
LEI SKUESPILL: Om Matt LeBlanc (50) virkelig vil pensjonere seg eller bare drive med andre prosjekter er ikke godt å si. Likevel sier han i et nytt intervju at han vil gi seg som skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Selv om han ikke er mer enn 50 år, vil «Friends»-stjernen Matt LeBlanc gi seg som skuespiller og programleder, og bli pensjonist.

Det fortalte han i et intervju med talkshowkongen Conan O'Brien, ifølge The Independent.

Nylig spilte LeBlanc inn siste sesong av serien «Episodes», og på spørsmål fra O'Brien om han hadde tenkt til å gi seg, svarte LeBlanc at han kunne tenkt seg å bli pensjonist.

- Jeg tror jeg vil pensjonere meg først som sist fordi jeg har lyst til å ikke gjøre en jævla dritt, sier han i intervjuet.

- Det er det jeg har lyst til å gjøre. Ingenting. Nada.

Om det er som skuespiller-yrket eller jobben som programleder.

- Blir det et «Friends»-comeback?

Det kan hende LeBlancs ønske forblir med drømmen. I september skrev han nemlig under på en kontrakt som knytter ham til programmet «Top Gear» i to år.

Han ser likevel fram til dagen drømmen går i oppfyllelse.

- Jeg ønsker å slippe å måtte være et sted på en bestemt tid eller at noen forteller meg hva jeg skal gjøre. Kanskje drar jeg på treningssenteret... eller ikke. Kanskje drikker jeg ni kopper kaffe... eller ikke, sier han.

O'Brien foreslår at skuespilleren stepper inn som praktikant bak kameraet på showet, hvorpå LeBlanc bryter ut at han slutter som «Top Gear»-programleder tvert.

Saken fortsetter nedenfor.

Video: BBC Entertainment Vis mer Vis mer

O'Brien kunne ikke la LeBlanc gå uten å stille spørsmålet alle «Friends»-fans har lurt på siden seriens slutt i 2004. Blir det et «Friends»-comeback?

- Først og fremst, jeg synes det er fantastisk at det enda er interesse for serien. Den går på TV hele tiden, men spørsmålet om en reunion er morsomt, sier han.

- Det kommer helt an på humøret mitt. Den ene dagen tenker jeg: «Det toget har gått, folk er ferdig med det», mens en annen gang kan jeg si: «Serien var på TV i går kveld, fikk du det med deg? Det var fantastisk!».

- Du er så gammel!

På slutten av 90-tallet var serien et fenomen, forteller LeBlanc, men kjendistilværelsen ble ikke helt som han hadde forestilt seg. Når han møtte fans pleide de nemlig å snakke veldig sakte til ham.

- Det var... Jeg vet ikke. Gjør jeg en så god jobb at de tror på meg? Eller tror de virkelig at jeg er dum? sier han.

I dag blir han også gjenkjent, men ikke på samme måte. Nå kommer nemlig unge gutter opp til han på gata og spør om han var faren til Joey i «Friends».

- Det som skjer nå er at folk sier, «Wow, du er så...gammel!»

LES OGSÅ: - Jeg har glemt tre av «Friends»-årene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer