Matt ikke lenger ungkar?

Kate Hudson skal ha kapret McConaugheys hjerte - med litt hjelp...

SAMMEN PRIVAT: Det er ikke bare på film at det er god kjemi mellom Kate Hudson og Matthew McConaughey. Foto: All Over Press
SAMMEN PRIVAT: Det er ikke bare på film at det er god kjemi mellom Kate Hudson og Matthew McConaughey. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kate Hudson og Matthew McConaughey er to av verdens vakreste og mest ettertraktede stjerner. Nå hevder mange at de også er Hollywoods mye superpar.


De to "Hvordan bli dumpet på ti dager"-skuespillerne jobber nå sammen på en ny film, og under innspillingen av "Fools Gold" i Australia skal de to ha blitt mer enn bare gode venner.


- Da de hadde fri en dag, tilbragte Matthew og Kate ti timer sammen, mens de så på fotball i hotellets bar sammen med resten av skuespillerne og crewet, sier en kilde ifølge Femalefirst til National Enquirer.


LES OGSÅ: Slik mistet Kate babyfettet!


- De var der fra seks om morgenen til fire om ettermiddagen. Og det var mye roping og hopping opp og ned.


Å finne kjærligheten på jobb er blitt svært så vanlig i Hollywood, og det er ikke første gang romanseryktene svirrer rundt Kate Hudson. Etter at det ble slutt med den blonde stjernen og ektemannen Chris Robinson i fjor, hevdet mange at Kate hadde funnet tonen med motspilleren Owen Wilson. Begge har imidlertid benektet at det var snakk om noen romanse.


Men ifølge en annen kilde på "Fools Gold"-settet, er det ikke bare Kate Matthew skal ha falt for. Hennes tre år gamle sønn Ryder skal også ha kapret kjekkasens hjerte.


- Han er helt betatt av Ryder og har tilbudt sine tjenester som barnevakt. Han sa han gjerne ville gjøre det gratis.


- Kate er imponert over hvor faderlig Matthew er, og tror han vil bli en flott far en dag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer