BLIR FORELDRE: Superparet Amal og George Clooney venter tvillinger, og går en spennende tid i møte. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Superparet Amal og George Clooney venter tvillinger, og går en spennende tid i møte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Matt Damon bekrefter Clooneys tvillinglykke

- Jeg begynte nesten å gråte da jeg hørte det.

Publisert

Det siste døgnet har spekulasjoner rundt Hollywood-veteran George Clooney (55) og kona Amals (39) mulige familieforøkelse herjet i sladrepressen.

Selv har det verdenskjente ekteparet foreløpig vært ordknappe om tvillingryktene. Nå har Clooneys skuespillerkompis Matt Damon (46) imidlertid kommet dem i forkjøpet.

- Jeg jobbet med ham i fjor høst da han tok meg til side. Jeg begynte nesten å gråte da jeg hørte det, jeg var så glad på hans vegne, forteller 46-åringen til Entertainment Tonight, ifølge People.

- Er du gal?

På dette tidspunktet var Amal Clooney veldig tidlig i svangerskapet, skal vi tro Damon. Litt for tidlig, mener han.

- Jeg sa: «Er du gal? Ikke fortell det til noen andre. Kan du ikke 12-ukers regelen?» Selvfølgelig kan han ikke den, spøker 46-åringen, som igjen møtte Clooney fire uker senere.

Da sto alt heldigvis bra til.

VISSTE HAN DET HER? Skuespillerkompisene Tony Parker, George Clooney og Matt Damon viste fram basketkunster på Instagram i november. Foto: NTB Scanpix
VISSTE HAN DET HER? Skuespillerkompisene Tony Parker, George Clooney og Matt Damon viste fram basketkunster på Instagram i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har lenge versert rykter om at ekteparet Clooney, som har vært gift i litt over to år, ønsker å bli foreldre.

- Amal begynner prøverørsbehandling nå, hevdet en kilde nær ekteparet overfor magasinet InTouch i fjor høst.

- Siden hun har fylt 39 år, har legen hennes sagt at hun ikke har noen tid å miste, uttalte kilden om Amal.

Ville ikke bli pappa

Før George Clooney traff superadvokaten Amal Alamuddin ga han ofte uttrykk for at han ikke hadde planer om å bli pappa.

Men så hadde han heller ingen planer om å bli gift flere ganger. Nå er livet hans snudd på hodet.

George og Amal holdt seg unna offentlighen rundt juletider, men etter at de dukket opp på visningen av filmen «The White Helmets» forrige måned var det flere som la merke til at advokatens vanligvis så slanke midje hadde forandret seg.

- De har virkelig fått fart i ryktene nå. Det ser ut som om det er en liten babymage under der. Eller kan det bare være kjolens form eller bare litt vind? undret «Good Morning Britain»-programlederne i januar, ifølge Daily Mail - som publiserte flere bilder av Amal i en blomstrete kjole.

LES OGSÅ: Slik bekrefter supermodellen babyryktene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer