Matima Miller:

Matima (19) skutt og drept

Familien bekrefter den unge TikTok-stjernens bortgang.

DØD: Matima Miller ble drept denne uken. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: Matima Miller ble drept denne uken. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 19 år gamle TikTok-stjernen Matima Miller ble skutt og drept mandag denne uka. Det opplyser familien, ifølge BBC.

Politiet i Delaware bekrefter også at 19-åringen ble skutt og fraktet i all hast til sykehus, men livet sto altså ikke til å redde.

Grunnen til at Miller, som har blitt kjent gjennom appen TikTok som danser, ble skutt, vites ikke. Familien skriver imidlertid på Instagram at de skal jobbe for rettferdighet etter 19-åringens bortgang.

«Dette er bare starten, og vi vil alltid holde navnet og arven hans i live», skriver familien, som samtidig opplyser at de på nåværende tidspunkt ikke kan dele for mye om hendelsen.

Fansen i sorg

Den unge danseren hadde over 2,7 millioner følgere på TikTok, hvor han gikk under navnet «Babyface.s». Også på Instagram var han populær, med over 400 000 følgere.

Flere av videoene hans på den populære appen har over 100 millioner likerklikk, og en av dem er sett mer enn 6.8 millioner ganger.

Ifølge familien har Miller fremdeles en stor påvirkningskraft, og de takker fansen for støtte og kjærlighet. Den britiske kanalen skriver at flere fans den siste tida har delt minnevideoer til ham i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer