Hilara og Alec Baldwin ble foreldre igjen:

«Matet» ektemannen under riene

Deler private innblikk i fødselen - og røper babynavnet.

BLE FORELDRE IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin har fått sitt femte felles barn. Her er de på rød løper i New York i 2019. Foto: NTB scanpix
BLE FORELDRE IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin har fått sitt femte felles barn. Her er de på rød løper i New York i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Alec (62) og Hilaria Baldwin (36) kunne onsdag røpe at de er blitt foreldre sammen for femte gang.

Nyheten ble delt på Instagram, der begge de stolte foreldrene delte et bilde fra sykehuset.

- Vi fikk barn i går kveld. Han er perfekt og vi kunne ikke vært lykkeligere, skriver den ferske fembarnsmoren til bildet - og legger til at de kommer tilbake med navnet på den nyfødte sønnen.

Sent torsdag kveld norsk tid har Hilaria delt nok et innlegg på Instagram, der hun som lovet avslører babynavnet for sine nesten 800 000 følgere.

- Vi vil gjerne introdusere dere for Eduardo Pau Lucas Baldwin, født 8. september 2020 klokken 19:46. Han veide 3,4 kilo. Navnet hans betyr «velstående beskytter av fred og lys». Vi elsker deg, baby Edu, skriver hun til et bilde av parets nyfødte sønn.

Spasertur og spising

I løpet av de siste årene har 36-årige Hilaria altså rukket å bli mor hele fem ganger, og det kan virke som at det å gjennomgå fødsel nærmest er blitt som en rutine å regne for henne.

Det inntrykket kunne man i hvert fall få av Instagram-storyen hun har delt i forbindelse med fødselen, der hun gir følgerne sine et innblikk i hvordan de første timene forløp.

På Instagrams historiefunksjon har hun blant annet delt en selfie av seg selv og ektemannen mens de er ute på spasertur.

UTE PÅ TUR: Hilaria og Alec Baldwin trakk frisk luft før det bar til sykehuset. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Hilaria Baldwin
UTE PÅ TUR: Hilaria og Alec Baldwin trakk frisk luft før det bar til sykehuset. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Hilaria Baldwin Vis mer

- Vi gikk rundt mens jeg hadde rier før jeg dro til sykehuset. Fikk riene igang med litt bevegelse, skriver hun til bildet som er datert tirsdag 8. september.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Imidlertid var det ikke bare en spasertur ekteparet slo ihjel tiden med før det bar til sykehuset. Hilaria avslører nemlig også at de stoppet et sted der Alec kunne få i seg litt mat.

- Så stoppet vi for å gi Alec sitt første ikke-hjemmelagde måltid på seks måneder. Han var så begeistret. Selv over å spise ute i en stinkende New York-gate sammen med en kvinne med rier, skriver Hilaria humoristisk på bildet, og legger til:

GATEMAT: Hilaria kunne også røpe at hun tok seg tid til en matbit med ektemannen gatelangs i New York - mens hun hadde rier. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Hilaria Baldwin
GATEMAT: Hilaria kunne også røpe at hun tok seg tid til en matbit med ektemannen gatelangs i New York - mens hun hadde rier. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Hilaria Baldwin Vis mer

- Jeg takler ham ikke mens jeg har rier hvis han er sulten.

Videre delte 36-åringen nok en selfie, der hun dokumenterer babymagen «for en siste gang».

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

Krevende familieliv

På Instagrams historiefunksjon røper Hilaria også at de fire barna hun og ektemannen har fra før har stilt mange spørsmål etter fødselen - blant annet om hvorvidt babyen kan snakke eller ikke.

Tidligere har hun blant annet vært åpen om kaoset som gjerne råder i huset, og hvordan det har vært å skulle holde barna i aktivitet under «lockdown» i den pågående coronapandemien.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- De får meg til å le hele tiden, og jeg tror virkelig det er det du må omfavne når du er forelder - spesielt når man er forelder for så mange, og i coronatider, man må bare le. Hvis du ikke ler, gråter du. Så jeg prøver å le hele tiden, har hun sagt til People.

Hilaria Baldwin har også vært åpen om andre utfordringer i livet til seg selv og ektemannen. I fjor høst kom det fram at den daværende firebarnsmoren opplevde å gjennomgå to spontanaborter på knappe syv måneder.

«Vi er veldig lei oss over å fortelle at vi i dag fikk vite at babyen vår har gått bort, fire måneder gammel. Vi vil også at dere skal vite at selv om vi ikke har det så bra akkurat nå, så kommer det til å gå bra senere», delte hun på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Overrasket med bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer