FULL FART: Henriette Steenstrup er gift med skuespiller Fridtjov Såheim, og med to små barn på seks og to år går det i ett hjemme hos dem. Foto: FameFlynet
FULL FART: Henriette Steenstrup er gift med skuespiller Fridtjov Såheim, og med to små barn på seks og to år går det i ett hjemme hos dem. Foto: FameFlynetVis mer

- Massøren spydde på meg

Komikeren fikk seg litt av en overraskelse da hun skulle kose seg på spa.

SEOGHØR.NO: Henriette Steenstrup (39) har en hektisk timeplan som skuespiller, komiker, kone og mor.

For å koble av fra sin travle hverdag har hun funnet opp en egen frokostide. Det er nemlig lettest for Henriette å ta seg litt fri tidlig om morgenen enn senere på dagen, og da pleier hun gjerne sosial omgang med venner over en hotellfrokost, forteller hun til VG.

– Jeg elsker hotell! Og hotellfrokoster. Uansett standard, egentlig. Får jeg et ekstra døgn i Bergen og det betyr overnatting, er det halleluja. Det er et pauserom for meg, sier hun til avisen.

Og VG-intervjuet finner selvfølgelig sted på en plass som passer komikeren midt i blinken, nemlig Grand Hotel i Oslo.

Hit drar Steenstrup fire ganger i året og koser seg i frokostsalen, og som oftest pleier hun å føle seg mett og rolig etter et besøk på det fasjonable hotellet.

– Men en gang var jeg på spaet her og opplevde at massøren spydde på meg. Da ble jeg mer urolig, kan du si, men han var syk, stakkars, forteller hun.

LES OGSÅ: - Det er rett og slett ikke fred å få. Noensinne.