EKKELT: Henriette Steenstrup avslørte av hun en gang var så uheldig at en massør kastet opp på ryggen hennes.  Foto: Se og Hør
EKKELT: Henriette Steenstrup avslørte av hun en gang var så uheldig at en massør kastet opp på ryggen hennes. Foto: Se og HørVis mer

- Massøren kastet opp på meg

Spa-besøket gikk ikke som planlagt for Henriette Steenstrup.

SEOGHØR.NO:Komiker Henriette Steenstrup (40) gjør stor suksess med programmet «Dritseint med Edel» på TV 2.

Den sprudlende 40-åringen opplever mye rart i forbindelse med yrket sitt. Men det var på privaten hun skulle få erfare noe uten om det vanlige.

- Da jeg og en venninne skulle unne oss et spa i Oslo gikk det galt. Jeg synes massøren ser litt blek ut, men tenker at det er en ny, svensk hipstertrend. Det går et par minutter før jeg hører brekningslyder, sier hun til bladet  «Kamille».

Og det er da det utenkelige skjer.

KLIPPE: Henriette forteller til Kamille at ektemannen Fridtjof Såheim er en viktig støtte for henne i hverdagen.  Foto: Andreas Fadum
KLIPPE: Henriette forteller til Kamille at ektemannen Fridtjof Såheim er en viktig støtte for henne i hverdagen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Så spyr han over meg, der jeg ligger i den lille papirtrusa mi. Jeg får oppkast på ryggen! Så løper han på badet og spyr mer. Ikke den optimale avslapningen, akkurat. Han var SÅ lei seg etterpå. «Du kan komma tilbaks och få jättemycket massage en annen gång!» Hæhæ!

Komikeren innrømmer at hun er opptatt av hva folk synes om henne, og forteller til bladet at hun alltid legger merke til den ene i publikum som ikke ler av vitsene hennes. Heldigvis var ikke denne episoden hennes skyld.

- Jeg må understreke at det IKKE var fordi han så fettlaget mitt, spøkte den morsomme blondinen til «Kamille».

- Det var et grusomt øyeblikk

Men også i jobben har Steenstrup opplevd pinlige episoder. Tidlig i karrieren opplevde hun noe hun husker som spesielt flaut.

- I TV-sammenheng så var det når jeg var stunt-reporter i kanalen «Metropol». Jeg skulle stunte når Bill Clinton var på besøk, men så hadde vi ikke fått akkreditering. Da skulle vi liksom lage noe gøy ut av at vi ikke var der det skjedde, og det var grusomt, har komikeren tidligere fortalt til Seoghør.no.

- Da stod jeg og ropte til fotografen: - Kan vi late som om linken ikke virker! Vi hadde ikke noe komme med i det hele tatt liksom, det var så fælt, lo Henriette.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner risikerer ett år i fengsel