- Massøren kastet opp på meg

Spa-besøket gikk ikke som planlagt for Henriette Steenstrup.

EKKELT: Henriette Steenstrup avslørte av hun en gang var så uheldig at en massør kastet opp på ryggen hennes.  Foto: Se og Hør
EKKELT: Henriette Steenstrup avslørte av hun en gang var så uheldig at en massør kastet opp på ryggen hennes. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Komiker Henriette Steenstrup (40) gjør stor suksess med programmet «Dritseint med Edel» på TV 2.

Den sprudlende 40-åringen opplever mye rart i forbindelse med yrket sitt. Men det var på privaten hun skulle få erfare noe uten om det vanlige.

- Da jeg og en venninne skulle unne oss et spa i Oslo gikk det galt. Jeg synes massøren ser litt blek ut, men tenker at det er en ny, svensk hipstertrend. Det går et par minutter før jeg hører brekningslyder, sier hun til bladet  «Kamille».

Og det er da det utenkelige skjer.

- Så spyr han over meg, der jeg ligger i den lille papirtrusa mi. Jeg får oppkast på ryggen! Så løper han på badet og spyr mer. Ikke den optimale avslapningen, akkurat. Han var SÅ lei seg etterpå. «Du kan komma tilbaks och få jättemycket massage en annen gång!» Hæhæ!

Komikeren innrømmer at hun er opptatt av hva folk synes om henne, og forteller til bladet at hun alltid legger merke til den ene i publikum som ikke ler av vitsene hennes. Heldigvis var ikke denne episoden hennes skyld.

- Jeg må understreke at det IKKE var fordi han så fettlaget mitt, spøkte den morsomme blondinen til «Kamille».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer