Maskuline Scarlett

Scarlett Johansson kan ikke skjønne at folk omtaler henne som sexy, når hun selv synes hun ligner på en gutt.

GUTT ELLER JENTE: Det er vel ikke mye som tyder på at Scarlett Johansson har maskuline trekk. Eller? Foto: All Over Press
GUTT ELLER JENTE: Det er vel ikke mye som tyder på at Scarlett Johansson har maskuline trekk. Eller? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tomboy!

SEHER.NO: I filmen "Scoop" jobber Scarlett Johansson (22) sammen med Woody Allen som mener den unge skuespillerinnen er så vakker at hun må ha blitt berørt av Gud.

Og etter at frøken Johansson ble kåret til verdens mest sexy kvinne av bladet Esquire, er det bevist at han ikke er den eneste som synes det.

Scarlett selv skjønner ikke at andre mener at hun er attraktiv.
 
- Jeg synes egentlig jeg ligner mest på en gutt. Med unntak av kroppen min da, selvfølgelig, sier hun til amerikanske Parade, i følge femalefirst.co.uk.

- Å bli kalt sexy er et flott kompeliment, tror jeg. Det er morsomt, fordi at for en mannlig skuespiller kan ideen om å være sexy være veldig skremmende.

- Mange unge mannlige skuespillere vil gjerne være kameloner og spille forskjellige roller. For en kvinne tror jeg alltid at det er et kompeliment å få vite at folk synes du er attraktiv, sier 22-åringen som blir koblet til Justin Timberlake (26).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer