«Maskorama» på NRK

«Maskorama»-karakterer avslørt

De aller første hintene er allerede kommet!

DETEKTIVPANELET: Nicolay Ramm, Marion Ravn og Jan Thomas er detektivene som skal prøve å finne ut hvem som befinner seg bak maskene. Foto: Julia Marie Naglestad / Fremantle / NRK
DETEKTIVPANELET: Nicolay Ramm, Marion Ravn og Jan Thomas er detektivene som skal prøve å finne ut hvem som befinner seg bak maskene. Foto: Julia Marie Naglestad / Fremantle / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets sesong av «Maskorama» på NRK ble en gigasuksess, og svært mange ble med på den ville gjetteleken: Hvem skjuler seg bak masken?

Årets sesong begynner 6. november. Allerede nå er to av årets karakterer til det populære TV-programmet «Maskorama» avslørt.

Ifølge NRK skal vi i år bli nærmere kjent med en nisse og en havfrue.

Totalt åtte kjendiser deltar i sangkonkurransen, noe som betyr at det er ytterligere seks karakterer som vil bli avslørt før programmet begynner.

Ifølge NRK er det ingen som vet hvem deltakerne er, bortsett fra et knippe høytstående folk i produksjonen.

AVSLØRT: «The Masked Singer» fortsetter å forbause. Under premieren på den nyeste sesongen i USA, ble publikum vitne til en utrolig avsløring. Video: FOX Vis mer

Første hint

Avsløringen kommer i en egen «Maskorama»-podkast, der programleder Sarah Natasha Melbye (45 )har besøk av detektivene Nicolay Ramm (32), Marion Ravn (37) og Jan Thomas (54).

Plutselig banker det på døren, og detektivpanelet får to konvolutter i hendene, med en beskjed fra de to første deltakerne:

«God ljug, hilsen Nissen» og «Haha, jeg gleder meg til å forvirre dere. Havfruen».

Trollet vant

I fjor var det trollet, elgen, vikingen, fugleskremselet, enhjørningen, ravnen, puddelen og gaupen som underholdt oss fra scenen.

CELEBERT: I USA er det ikke få stjerner som har deltatt i deres versjon av «Maskorama», «Masked Singer». Se noen av de største stjernene - og skandalene - her. Video: Ingebjørg Iversen / Fox Vis mer

Til slutt var det Ulrikke «Trollet» Brandstorp som gikk av med seieren.

Hvem som skjuler seg bak maskene er ytterst hemmelig - og blir først avslørt når vedkommende går ut av konkurransen - eller vinner.

Det kan være både profesjonelle sangere og andre kjente profiler som skjuler seg bak de intrikate kostymene.

Slipper hint

Deltakerne må derfor gjøre alt de kan for å holde sin identitet hemmelig, til og med lyve til venner og familie om nødvendig.

I løpet av programmene vil det komme hint om deltakernes identitet, som seerne kan være med på å gjette seg fram til.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

I fjor tok gjetteleken fullstendig av på sosiale medier, og mange tok oppgaven på høyeste alvor.

I år vil det også komme ledetråder og hint i «Maskorama»-podkasten, opplyser NRK.

LES OGSÅ: - Det er smertefullt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer