DØDE: Natt til torsdag ble firebarnsmoren Mary Kennedy funnet død i sitt hjem i New York. Her sammen med ektemannen Robert og to av sine barn. Foto: FameFlynet Norway
DØDE: Natt til torsdag ble firebarnsmoren Mary Kennedy funnet død i sitt hjem i New York. Her sammen med ektemannen Robert og to av sine barn. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Mary Kennedy tok sitt eget liv

- Hun hadde mye smerte store deler av livet, sier ektemannen Robert F. Kennedy Jr.

Publisert
SEOGHØR.NO: Onsdag opplevde den mektige Kennedy-klanen et nytt tap da Mary Kennedy ble funnet død i sitt hjem i New York. Hun ble bare 52 år gammel.

Mary var gift med Robert F. Kennedy Jr. (58), som er sønn av Robert F. Kennedy som ble skutt og drept under valgkampen i 1968. Robert er også nevøen til tidligere president John F. Kennedy som ble skutt og drept under et attentat i Dallas i 1963.

Robert F. Kennedy Jr. ba om skilsmisse fra Mary i 2010, men paret var fremdeles gift da hun ble funnet død i en låve bak huset sitt i Bedford i New York.

Nå snakker enkemannen ut om Marys tragedie, etter at det torsdag ble fastslått at det dreier seg om et selvmord..


- Mange ganger skjønner jeg ikke hvordan hun kom seg gjennom dagen, sier Robert F. Kennedy Jr. til New York Times.

Mary Kennedy hadde slitt med både alkohol- og narkotikaproblemer. Hun hadde også store pengeproblemer og hadde kjempet med alvorlige depresjoner i mange år.

- Hun hadde mye smerte store deler av livet, sier Robert F. Kennedy Jr..

Mary og Robert hadde fire barn sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Miranda Kerr engasjerte seg mot selvmord etter at fetteren døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer