- Marvin er bedre enn George Clooney

Mona Grudt mener Trondheims eks-ordfører slår filmstjernen ned i støvlene...

VILLE IKKE BYTTET: Mona Grudt hun syntes det var langt mer stas å spille inn en parodi på George Clooneys DnB NOR-reklame med tidligere Trondheimsordfører Marvin Wiseth, enn tanken på å spille Hollywood-stjernens kjæreste i originalen.
VILLE IKKE BYTTET: Mona Grudt hun syntes det var langt mer stas å spille inn en parodi på George Clooneys DnB NOR-reklame med tidligere Trondheimsordfører Marvin Wiseth, enn tanken på å spille Hollywood-stjernens kjæreste i originalen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Mona Grudt nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den tidligere «Miss Universe»-vinneren og programlederen i «Top Model», Mona Grudt fikk mye oppmerksomhet da hun i oktober spilte i en parodi på DnB NORs populære George Clooney- reklamefilm.

I parodien, som er laget av Sparebank1 Midt-Norge, våkner Grudt opp med bankens kommunikasjonsdirektør, tidligere Trondheimsordfører Marvin Wiseth istedenfor den internasjonale kvinnebedåreren.

Etter negative reaksjoner fra blant annet DnB NOR valgte imidlertid Sparebank1 Midt-Norge å trekke filmen tilbake fra offentlig visning.

Men til Seher.no hevder Grudt at hun ikke ville byttet rolle med danske Julie Agnete Vang Christensen, som spiller Clooneys kjæreste i den originale reklamen.

- Marvin er bedre enn George, vet du. Jeg foretrekker ham any day, sa hun til Seher.no da vi møtte henne på lørdagens «Skal vi danse»-finale.

Grudt hevder hun ble overrasket over all medieomtalen parodien fikk.

- At den skulle få mye oppmerksomhet var veldig overraskende, men veldig morsomt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Helt soleklart at denne bryter loven[obj:media:10355]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer