- Martinez prøvde å drepe meg

Halle Berrys eks-kjæreste hevder det ikke var han som provoserte frem slåsskampen med Oscar-vinnerens nye mann.

SEOGHØR.NO: Halle Berry var rask med å fremstille eks-mannen Gabriel Aubry som en overfallsmann til politiet, etter Thanksgiving-slagsmålet torsdag, som førte til at begge mennene måtte til sykehus.

Berry - som har vært i en bitter krangel med Aubry om omsorgsretten for deres datter Nahla i flere måneder - fikk retten til å ilegge eks-kjæresten besøksforbud på grunn av det hun mener er et ukontrollerbart temperement.
 
Nå går Aubry til motangrep, og hevder det var Martinez som provoserte frem slagsmålet etter at Aubry leverte datteren til Berry på Thanksgiving-dagen, i samsvar med deres avtale.

Til retten i Los Angeles har han vist frem bilder av skadene som Martinez skal ha påført ham under basketaket. Bildene viser at ansiktet hans er kraftig forslått, og at han også har fått skader på hendene.

Via sine advokater sier Aubry at Martinez allerede dagen før hadde truet ham, da de begge var tilstede på Nahlas skole for å se henne i et teaterstykke.

- Du har flaks at vi er på en skole nå. Jeg vil gjerne banke dritten ut av deg, skal Martinez ha sagt, ifølge rettsdokumenter Us Weekly har fått tak i.

Martinez skal ha vært forbannet på Aubry fordi han fikk rettens medhold i at Berry ikke kunne ta med datteren til Frankrike for å bo der med sin nye kjæreste.

- Under slagsmålet sa han at han skulle drepe meg, hvis jeg ikke flyttet til Paris også, skal Aubry ha fortalt retten, ifølge Us Weekly.

Martinez har ikke kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vil gi eks-kjæresten besøksforbud