Martine til angrep på Paradise-venninnen

Reailtyvinneren Martine Sjøhaug hevder på sin blogg at eks-kjæresten Pierre gikk til sengs med hennes «Paradise Hotel»-venninne, kort tid etter at de tre kom hjem fra TV-innspillingen i Mexico.

SEOGHØR.NO: Forrige uke ba «Paradise Hotel»- deltakeren Pierre Louis Olsson (21) om unnskyldning for at han hadde vært utro mot sin realitykollega og kjæreste Martine Sjøhaug (21).

Pierre innrømmet at han lå med andre jenter, både før og etter at de to ble kjærester og at en av jentene var en venninne av Martine.

- Jeg er veldig lei meg for at det skjedde med en hun kjente, men da var ikke Martine og jeg sammen. Det var på et nachspiel, og jeg angrer, sa han til Seoghør.no.

VANT PARADISE: Martine Sjøhaug gikk til topps i årets utgave av Paradise Hotel, sammen med eks-kjæresten Pierre. Foto: TV3
VANT PARADISE: Martine Sjøhaug gikk til topps i årets utgave av Paradise Hotel, sammen med eks-kjæresten Pierre. Foto: TV3 Vis mer

Nå hevder Martine på sin populære blogg at venninnen er en av hennes kolleger fra årets Paradise Hotel-sesong.

«Hun har vært en av mine nærmeste og beste venninne etter hotelloppholdet. Jeg har snakket med henne om absolutt alt jeg tenker og føler. Hun sjokkerer meg så sinnsykt. Jeg er faktisk helt sjokkert over hvor falsk hun har klart å være mot meg», skriver Martine i innlegget.

Realitykollegaen har ikke villet kommentere saken overfor Seoghør.no.

Pierre vil ikke kommentere de nye påstandene.

- Føler meg bedratt

Martine skriver at hun føler seg bedratt av både bestevenninnen og eks-kjæresten.

«Jeg har blitt såret av en jeg elsket av hele mitt hjerte, en jeg så for meg resten av mitt liv sammen med. I tillegg har jeg blitt sviktet av en av mine nærmeste venninner», skriver hun.

 «Visse personer holder man seg unna, hvertfall de som venninnene dine har hatt en greie med. Det er en uskreven regel», sier Martine på bloggen.

Mange Paradise-fans har reagert med avsky på Martines vegne.

Hun ber dem imidlertid ikke lufte sitt sinne mot eks-kjæresten.

«Jeg syntes det er trist å se hvor mye hat Pierre har fått, han fortjener det kanskje fra meg. Men han har ikke gjort dere andre noe. Det er mulig jeg har vært for åpen og ærlig mot dere, for alt dette er jo egentlig en privatsak mellom han og meg. Han er fortsatt en fantastisk gutt i mine øyne, og jeg er glad for at vi var kjærester. Selv om det siste jeg ville var at det skulle ende sånn her! Han elsker sine fans, og er utrolig flink til å ta vare på de. Så vær snill mot han, og husk at han kanskje ikke har det så veldig lett akkurat nå han heller,» skriver hun på bloggen.

SKUFFET: Martine Sjøhaug føler seg bedratt. Her fra en photoshoot hun hadde i forbindelse med brystoperasjon.  Foto: Nicolai Saxegaard
SKUFFET: Martine Sjøhaug føler seg bedratt. Her fra en photoshoot hun hadde i forbindelse med brystoperasjon. Foto: Nicolai Saxegaard Vis mer

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk