«Skal vi danse»:

Martine Lunde ute av «Skal vi danse» uken før finalen

Danset sin siste dans i konkurransen.

<strong>UTE AV DANSEN:</strong> Martine Lunde er ute av konkurransen, men er ikke bitter. Foto: TV 2
UTE AV DANSEN: Martine Lunde er ute av konkurransen, men er ikke bitter. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): I kveld er det semifinale i «Skal vi danse», der de tre semifinalistene har danset konkurransens hittil vikigste dans.

«Tid for hjem»-Einar Nilsson (54), «Paradise Hotel»-deltaker Martine Lunde (22) og den tidligere fotballspilleren og DJ-en Jan Gunnar Solli (37) danset alle etter beste evne i kveldens program, og samtlige fikk to runder hver på parketten.

Til slutt ble det Martine Lunde som trakk det korteste strået kun én uke før den store finalen, etter å ha havnet i danseduell mot Jan Gunnar Solli.

- Jeg trodde at jeg skulle bli mer lei meg, men jeg er så glad over å ha kommet på en tredjeplass. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle nå så langt, sier Lunde til Se og Hør med et smil etter sending.

Ikke bitter

Hun legger til at hun er takknemlig for opplevelsen, og er ikke bitter over å ha blitt stemt hjem så nærme finalen.

- Det jeg er mest lei meg over er at jeg ikke får lært den showdansen. Men jeg synes bare at Jan Gunnar og Einar fortjener finaleplassene så sykt, og jeg heier på dem begge, sier hun.

De siste månedene har Martine Lunde tilrettelagt hverdagen sin drastisk for å være med i TV 2-programmet. Hun legger ikke skjul på at det er enkelte ting hun ser frem til å få tid til igjen.

- Det skal bli deilig å få tid til venner og familie igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg faktisk kunne si ja til å være med venninnene mine, innrømmer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

KONKURRENTER: Kjæresteparet kjent fra «Paradise Hotel» skal være med i høstens sesong av «Skal vi Danse». De sier at de gleder seg, men Aleksander avslører at han også er litt bekymret. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer

22-åringen er usikker på om hun kommer til å fortsette med dansingen i fremtiden.

- Kanskje jeg reiser til Stockholm og tar noen privattimer hos Fredric en gang, sier hun og legger til at hun tror de to dansepartnerne kommer til å beholde vennskapet.

- Definitivt, svarer Brunberg.

Neste uke er det altså Einar Nilsson, sammen med dansepartner Anette Stokke, og Jan Gunnar Solli, sammen med dansepartner Rikke Lund, som skal kjempe om å havne helt til topps i dansekonkurransen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>37 POENG:</strong> Jan Gunnar Solli og proffdanser Rikke Lund fikk 37 poeng for sin paso doble. Foto: TV 2
37 POENG: Jan Gunnar Solli og proffdanser Rikke Lund fikk 37 poeng for sin paso doble. Foto: TV 2 Vis mer
<strong>36 POENG:</strong> Martine Lunde og proffdanser Fredric Brungberg fikk 36 poeng for sin slowfox. Foto: TV 2
36 POENG: Martine Lunde og proffdanser Fredric Brungberg fikk 36 poeng for sin slowfox. Foto: TV 2 Vis mer
<strong>36 POENG:</strong> Einar Nilsson og proffdanser Anette Stokke fikk 36 poeng for sin quickstep. Foto: TV 2
36 POENG: Einar Nilsson og proffdanser Anette Stokke fikk 36 poeng for sin quickstep. Foto: TV 2 Vis mer

- Har det ikke så bra

Forrige uke var det kickbokser Thea Næss som ble stemt hjem, noe som ble en følsom affære for henne.

- Det er rart hvor mye det betyr når man har jobbet så hardt i så mange uker, og man er så nærme målet, sa hun til Se og Hør etter sending forrige lørdag.

Hun påpekte imidlertid at dansingen har gitt mersmak.

- Jeg kommer definitivt til å fortsette å danse, og jeg håper at alle der hjemme som har sett på, har blitt smittet av dansegleden som vi forhåpentligvis har delt slik at flere begynner å danse. Det tror jeg man har godt av, sa Næss.

Uken før overrasket toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) da hun valgte å trekke seg fra konkurransen like før sending. Det var av psykiske årsaker.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>TOPPSCORE:</strong> Jan Gunnar Solli og Rikke Lund fikk konkurransens høyeste poengsum, nemlig 40 poeng, for kveldens andre dans, da de fremførte en wienervals. Foto: TV 2
TOPPSCORE: Jan Gunnar Solli og Rikke Lund fikk konkurransens høyeste poengsum, nemlig 40 poeng, for kveldens andre dans, da de fremførte en wienervals. Foto: TV 2 Vis mer
<strong>DANSET MED VENNINNENE:</strong> Martine Lunde og dansepartneren Fredric Brunberg fikk 33 poeng for sin jive. Martine hadde med seg tre av sine venninner på parketten. Foto TV 2
DANSET MED VENNINNENE: Martine Lunde og dansepartneren Fredric Brunberg fikk 33 poeng for sin jive. Martine hadde med seg tre av sine venninner på parketten. Foto TV 2 Vis mer
<strong>0 POENG:</strong> Einar Nilsson og dansepartneren Anette Stokke fikk også toppscore for kveldens andre dans. De leverte en wienervals, dedisert til Einars kjæreste. Foto: TV 2
0 POENG: Einar Nilsson og dansepartneren Anette Stokke fikk også toppscore for kveldens andre dans. De leverte en wienervals, dedisert til Einars kjæreste. Foto: TV 2 Vis mer

- «Skal vi danse» har gitt meg troen på meg selv på en måte som er helt uvurderlig, for det har gitt meg troen på at jeg kan ha det bra hele tiden. Men da krever det også at man tar tak og at man gjør det nå. Det er ingen dramatisk grunn, jeg bare har det ikke så bra, fortalte Isachsen til Se og Hør den gang.

Isachsens avgjørelse ble kjent bare noen uker etter at Aune Sand også valgte å legge danseskoene på hylla, for at Amalie Snøløs kunne ta hans plass i konkurransen.

Snøløs røk imidlertid ut igjen to uker seinere.

Finalenekt

Det har utvilsomt vært en uforutsigbar og begivenhetsrik sesong av «Skal vi danse» denne høsten. Nakensjokk, sjokk-exiter og tårer har preget lørdagene på TV 2 de siste ukene.

En rekke hendelser har skapt overskrifter, men de fleste var det tidligere håndballspiller og «Farmen kjendis»-profil Frank Løke som sto for da han sjokkerte seerne med å stille særs lettkledd på direkten, uten å ha varslet produksjonen på forhånd.

Det førte til at Løke ble kastet ut av programmet.

Saken fortsetter nedenfor.

I tradisjon tro inviterer TV 2 alle av sesongens tidligere deltakere tilbake til parketen når det er tid for finalesendingen.

DET FØRSTE INTERVJUET: Frank Løke er hjemme igjen etter «Skal vi danse»-skandalen. Se det første intervjuet med ham her. Reporter: Linn Christin Marthinussen. Video: Andreas Fadum / Dagbladet Vis mer

Tidligere i dag kunne kanalen midlertid bekrefte overfor Se og Hør at Frank Løke er den eneste av årets deltakere som ikke blir invitert.

- Frank brøt bevisst med produksjonens retningslinjer og dermed brøt han også grunnlaget for videre samarbeid. Han er derfor ikke en del av finaleprogrammet, sa Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2.

Overfor Se og Hør kunne Løke fortelle at han gjerne kunne tenke seg en gjenforening med sine tidligere «Skal vi danse»-kolleger.

- TV 2 får selv bestemme hvem de inviterer til fest. Det hadde vært gøy å møte de andre deltakerne igjen. Jeg hadde jo en god tone med de fleste, men nå har jeg uansett lagt andre planer for den helgen, sa han.

Det er neste lørdag det blir kjent hvem som stikker av med den gjeve seieren i årets «Skal vi danse».

LES OGSÅ: - Dette er typisk min uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer