Martin Johnsrud Sundby: - Hver eneste dag jeg er borte, må være verdt det

Martin Johnsrud fikk et nytt syn på skikarrieren etter at han ble pappa.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skistjernen Martin Johnsrud Sundby (31) kunne for snart tre år siden glede seg over å bli pappa for første gang, da sønnen Markus kom til verden.

I den nye TVNorge-serien «I hodet på Tufte» - som har premiere mandag - avslører Tour de Ski-vinneren at han har fått et nytt syn på sin treningshverdag etter at han ble pappa.

Se video øverst i saken!

- Den verste følelsen jeg får er når jeg ikke kan være familiefar som alle andre.

- Akkurat den tankegangen har gjort meg mer bevisst på at når jeg er ute i verden for å gjøre det jeg skal gjøre, så skal det bety noe. Hver eneste dag skal bety noe. Det skal være verdt at jeg er borte i dag, sier han til programleder og tidligere olympisk mester i roing, Olaf Tufte.

I  serien «I hodet på Tufte» skal Olaf Tufte bli bedre kjent med noen av Norges fremste idrettsutøvere, og utfordre til duell i deres idrettsgrener.

Strekker seg langt for å se familien

Martin og hans kone Marieke har tidligere fortalt til Se og Hør at han strekker seg langt for å få sett så mye som mulig til familien også under den travle skisesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer