Martin Andresen får ny jobb

- Jeg gleder meg, sier den tidligere landslagsspilleren og VIF-treneren til Seoghør.no.

NY JOBB: Martin Andresen skal begynne å jobbe i familiebedriften Skeidar. Først er planen at han får opplæring i logistikk deretter blir han å se i andre avdelinger. Foto: SCANPIX
NY JOBB: Martin Andresen skal begynne å jobbe i familiebedriften Skeidar. Først er planen at han får opplæring i logistikk deretter blir han å se i andre avdelinger. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere landslagskapteinen i fotball og Vålerenga-treneren Martin Andresen (35) har vært en av landets største profiler i en årrekke. Men han er også kjent for å være Skeidar-arving.

Nå kan Seoghør.no fortelle nyheten om at Martin ser ut til å trappe ned fotballen til fordel for jobb i familieselskapet. Seoghør.no har fått tilgang til en mail som gikk ut i konsernet i desember i fjor.

Der forteller de sine ansatte om gladnyheten som også Martin bekrefter.

Jeg skal jobbe med logistikk og gleder meg til å gjøre en innsats i familiebedriften, sier Martin i en kort kommentar til Seoghør.no.

Han ønsker ikke å si så mye om veien videre eller i hvor stor grad han skal involvere seg. I fellesmailen heter det blant annet:”Martin ønsker å lære mer om bedriften og avtalen er at han skal være knyttet opp mot logistikkavdelingen for en periode for å lære denne delen først. Han vil kunne jobbe i andre avdelinger senere. Vi gleder oss til å se Martin i gangene, på lagrene og ute i varehusene”.

I den siste tiden har det også vært spekulert i om Martin kommer til å fortsette med fotballen og i hvilken rolle. Han har blant annet trent med Stabæk, som rykket ned fra Tippeligaen forrige sesong, og er av klubben ønsket i en mentorrolle for de mange unge spillerne.

– Jeg er fortsatt usikker på i hvilken grad jeg skal fortsette med fotballen og ønsker ikke å si så mye mer om dette nå, forteller han til Seoghør.no
.

Familiebedriften Skeidar fikk sin spede fødsel i 1912 og er i dag Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. I 2011 var omsetningen på nesten to milliarder kroner og butikknettet strekker seg Kristiansand til Tromsø.

I en artikkel i Aftenposten i 2010 kom det fram at Martin er den sterke eieren i familiekonsernet hvor han sitter med 72,5 prosent av eierandelene. Ifølge skattelistene hadde Martin en skattbar inntekt på to millioner kroner i 2011, da han også var Vålerenga-trener.

LES OGSÅ:
  - Sheryl Crow visste om dopløgnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer