LEDER 17. MAI-SENDING SAMMEN: Anne Rimmen og Marte Stokstad blir to av hovedprofilene under årets 17. mai-sending på NRK.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
LEDER 17. MAI-SENDING SAMMEN: Anne Rimmen og Marte Stokstad blir to av hovedprofilene under årets 17. mai-sending på NRK. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

Marte Stokstad og Anne Rimmen leder 17. mai-sending sammen

Gjentar suksessen fra «Sommeråpent».

SEOGHØR.NO: Marte Stokstad (37) og Anne Rimmen (34) blir to av hovedprofilene når NRK tradisjonen tro feirer årets nasjonaldag med sending fra feiringene landet rundt.

Med på årets lag er også Nadia Hasnaoui og Pål Plassen.

De to programlederene har god erfaring i å jobbe sammen, blant annet etter at de i fjor ledet «Sommeråpent».

– Makan til bra gjeng som leder Sommeråpent i år! Jeg gleder meg veldig til å jobbe med verdens beste søster, skriver Anne Rimmen på sin åpne Instagram-profil da nyheten ble kjent.

Anne og Marte vokste opp i samme søskenflokk sammen med storebror Morten Stokstad, som også er journalist og har jobbet i blant annet NRK, TV 2 og nå VG.

- Lillesøster var et stort pluss

Vi gleder oss til 17.mai, og håper på litt bedre vær på selve dagen! #nrk17mai #nrk

A photo posted by Anne Rimmen (@annerimmen) on

Marte var bare seks år da faren ble sammen med Annes mor – og dermed ble hun og Anne stesøstre.

– Jeg var så glad for at pappa fikk seg en kjæreste og slapp å bo alene, og en lillesøster var bare et stort pluss, har Marte tidligere sagt i et VG-intervju.

Marte Stokstad var programleder også under fjorårets 17. mai sending og er for tiden også programleder i MGP-programmet «Adresse Stockholm».

Venter barn

Anne Rimmen har mer enn bare 17. mai-sending å se frem til den nærmeste tiden.

I januar avslørte hun til Seoghør.no at hun venter barn til sommeren, sammen med den tidligere motorcross-kjøreren Ailo Gaup (37).

Vi bare gleder oss til det skal skje. Det blir i sommer en gang, så får vi se hvordan det går, smilte Anne, da hun dukket opp på prisutdelingen Costume Awards.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen TV 2-profilen?