Marnas frekke tilbud får ektemannen til å trene

- Han har veldig god grunn til å trene, sier kjendisbloggeren.

FRITTALENDE: Ørjan Burøe og Marna Haugen er ikke redde for å snakke åpent om forholdet sitt.  Foto: Tore Skaar
FRITTALENDE: Ørjan Burøe og Marna Haugen er ikke redde for å snakke åpent om forholdet sitt. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Marna Haugen (34) - også kjent som Komikerfrue - og komiker Ørjan Burøe (41) er kjent for å være et veldig frittalende par.

Både Marna og Ørjan har begge to populære blogger, og de blant annet ikke redde for å dele intime detaljer om parets sexliv.

I et intervju med bladet KK Sporty holder Marna heller ikke noe informasjon tilbake. Til treningsbladet snakker hun om sine egne treningsvaner, men røper også hvordan hun lokker ektemannen på treningssenteret.

- Jeg har sagt til Ørjan at jeg blir så kåt når han trener. Så han har veldig god grunn til å ta seg en økt, eller seks, sier hun til bladet. 

Savnet kreativitet 

PIKANT MOTIVASJON: Marna Haugen sier til nyeste nummer av KK Sporty hva hun gjør for å motivere ektemannen Ørjan Burøe til å trene. Foto: Faksimile
PIKANT MOTIVASJON: Marna Haugen sier til nyeste nummer av KK Sporty hva hun gjør for å motivere ektemannen Ørjan Burøe til å trene. Foto: Faksimile Vis mer

Marna ble først et kjent fjes da hun tidligere jobbet som modell. I 2003 ble hun kronet Miss Norway, og i 2005 var hun deltaker i «Top Model» på TV3. 

Til KK Sporty forteller hun at mens mannen Ørjan koste seg i rampelyset, savnet hun en kanal der hun også kunne få ut all kreativiteten hun hadde i kroppen.

- Jeg tenker at bredden av erfaringer gjør at jeg i dag er flink til å like meg selv, selv de dagene jeg ikke gjør det, sier hun åpenhjertig til bladet. 

Mye oppmerksomhet

Ørjan Burøe er heller ikke fremmed for å snakke om ekteparets sexliv.

I fjor han et innlegg med tittelen «Slik fungerer mine puleaksjer», som skildret parets sengeaktiviteter.

- Er det så farlig da? Det går ikke utover noen, fortalte Marna den gang til Seoghør.no.

Innlegget fikk mye oppmerksomhet og skapte stort engasjement på sosiale medier. Til Seoghør.no forklarte Ørjan bakgrunnen for blogginnlegget.

Saken fortsetter under bildet.

KJENDISPAR: Marna Haugen og Ørjan Burøe under prisutdelingen Vixen Blog Awards 2016. 
 Foto: Tor Lindseth
KJENDISPAR: Marna Haugen og Ørjan Burøe under prisutdelingen Vixen Blog Awards 2016. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det er vel bare en måte å tenke litt satirisk på. Egentlig så skrev jeg jo innlegget til Marna, som et hint. Men du har jo ikke skjønt det enda.

- Gjorde du? Det visste jeg ikke. Men jeg har skrevet om puleaksjer i mange år, så det er ikke noe nytt, slo Marna fast.

Se tidligere intervju med Marna og Ørjan:

LES OGSÅ: Her blir «4-stjerners middag»-stemmen avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer