Ute av «Skal vi danse»:

Marna røk ut av «Skal vi danse»

- I morgen skal vi ha vår første felles frokost på åtte uker.

RØK UT: I kveld var det Marna Burøe Haugen som måtte ta farvel med de andre deltakerne i «Skal vi danse». Foto: TV 2
RØK UT: I kveld var det Marna Burøe Haugen som måtte ta farvel med de andre deltakerne i «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): I kveld var det duket for både tårer og sterke følelser i «Skal vi danse», da de gjenværende av årets deltakere framførte hver sin dans som hyllest til noen de ser opp til eller som står dem nær.

Marna Burøe Haugen valgte å hylle en barndomsvenninne, men til tross for en hederlig innsats på parketten gikk det ikke veien for «Komikerfrue» denne gang.

- De har jo kniva helt i toppen. Det er et ekstremt høyt nivå i år, og hun er jo en tobarnsmor fra Ørsta som har gjort en fantastisk innsats. Det er rørende, forteller ektemannen Ørjan Burøe til Se og Hør.

- Bare det at jeg kom inn så sent har jo gjort at jeg hang etter på teknikktrening, så jeg har jo måttet jobbe enda hardere - og jeg har følt på det å henge litt etter, sier Marna.

- Skal feire med frokost

Marna kom nemlig inn som deltaker i «Skal vi danse» etter at Anna Rasmussen trakk seg fra programmet, og siden den gang har Marna levd i den såkalte «Skal vi danse-boblen». Likevel er hun ikke redd for at hverdagen skal bli kjedelig nå som hun må ta farvel med de andre deltakerne.

Saken fortsetter under bildet:

STOLT: Ektemannen til Marna Haugen Burøe, Ørjan Burøe, er stolt av innsatsen til sin kone. Foto: Hedda Fannemel Espeli
STOLT: Ektemannen til Marna Haugen Burøe, Ørjan Burøe, er stolt av innsatsen til sin kone. Foto: Hedda Fannemel Espeli Vis mer

Ørjan på sin side vet nøyaktig hva han gleder seg aller mest til.

- I morgen skal vi ha vår første felles frokost på åtte uker! Det gleder jeg meg til. Da skal vi spise frokost sammen! Vanligvis så går hun på dansetrening klokka ni om morgenen på søndager, så det gleder jeg meg til, sier Burøe til Se og Hør.

Gjorde comeback

De fleste av kjendis-danserne imponerte stort under lørdagens sending.

Både Cengiz Al, Helene Olafsen og Ida Gran-Jansen høstet 39 av 40 mulige poeng, mens Jorun Stiansen fikk sin høyeste poengsum hittil med 38 poeng.

Etter å ha blitt skuffet over tilbakemeldingene forrige helg, gjorde Grunde Myhrer comeback med hederlige 37 poeng.

KUNSTNERISK: Cengiz Al og Mai Benedikte Mentzoni trollbandt dommerne med sin rumba. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
KUNSTNERISK: Cengiz Al og Mai Benedikte Mentzoni trollbandt dommerne med sin rumba. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
HØY POENGSUM: Jorun Stiansen og Fredric Brunberg imponerte med sin rumba. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
HØY POENGSUM: Jorun Stiansen og Fredric Brunberg imponerte med sin rumba. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
ELEGANT: Grunde Myhrer og Ewa Trela i slowfox lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
ELEGANT: Grunde Myhrer og Ewa Trela i slowfox lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
FØLELSESLADET: Helene Olafsen fikk skryt for sin slowfox, og ble dessuten overrasket med en hederspris fra Snowboardforbundet. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
FØLELSESLADET: Helene Olafsen fikk skryt for sin slowfox, og ble dessuten overrasket med en hederspris fra Snowboardforbundet. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

- Du har gått fra «Magic Mike» til svigermors drøm, mente dommer Merete Lingjærde om den populære «Paradise»-profilens innsats.

- Du burde aldri ha begynt å svømme, du burde begynt å danse i stedet! kom det fra dommer Tore Petterson.

Marna Haugen skilte seg derimot ut med en poengsum på 25, men hun tok tilbakemeldingene med et smil.

Etter at alle deltakerne hadde imponert i gruppedans i del to av programmet, ble det klart at det var Myhrer og Haugen Burøe som fikk færrest tv-stemmer og måtte møtes i danseduell.

Samtlige av de fire dommerne håpet at det ble Myhrer som fikk være med videre i «Skal vi danse» etter duellen.

HADDE DET GØY: Marna Haugen og Glenn Jørgen Sandaker koste seg på parketten i sin jive, men fikk bare 25 poeng. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
HADDE DET GØY: Marna Haugen og Glenn Jørgen Sandaker koste seg på parketten i sin jive, men fikk bare 25 poeng. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Toppscore og ribbeinsbrudd

Forrige helg var det Ida Gran-Jansen (29) som sto i duell med Erik Follestad (28), hvor sistnevnte måtte ta farvel med resten av «Skal vi danse»-gjengen - og med fem deltakere igjen etter kveldens sending, begynner konkurransen virkelig å tilspisse seg.

Hittil har både tidligere snowboardkjører Helene Olafsen (27) og «Skam»-stjerna Cengiz Al (19) utmerket seg i konkurransen, hvor de begge har fått full score med 40 av 40 mulige poeng. Mens andre fortsetter å overraske tross skader og andre hindringer.

For Ida Gran-Jansen har deltakelsen i «Skal vi danse» nemlig bydd på mye mer enn bare dans. Tidligere i konkurransen kom nemlig nyheten om at 29-åringen hadde pådratt seg sitt tredje ribbeinsbrudd.

I et intervju med Se og Hør forklarte Gran-Jansen at hun ikke skjønte hvordan hun hadde klart å pådra seg bruddene.

- Det er vanskelig å si, men det må være gjentatt trykk og press som har ført til det, uttalte hun den gang.

HØY SCORE: Ida Gran-Jansen og Benjamin Jayakoddy fikk 39 poeng for sin quickstep lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
HØY SCORE: Ida Gran-Jansen og Benjamin Jayakoddy fikk 39 poeng for sin quickstep lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Lørdag kveld kunne Gran-Jansen imidlertid fortelle Se og Hør at ribbeinsbruddene nå har begynt å gro.

- De ribbeinsbruddene har jo kost seg, men nå begynner det å bli bedre, og det er så deilig å bare kunne puste normalt! For det gjør jo helvetes vondt, det gjør det jo. Men nå er det mer levbart, da. Det er så deilig!

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

- Råeste dama jeg vet om

Tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansen (33) var også blant de seks deltakerne som hyllet en helt spesiell person på dansegulvet lørdag kveld. Og for Stiansen ble valget enkelt da hun og dansepartner Fredric Brunberg fikk oppgaven i fanget forrige uke.

- Mamma er den råeste dama jeg vet om. Jeg har mange sterke damer i familien som fortjener en hyllest og heder, men valget falt spesielt på mamma på grunn av sykdommen, sa Stiansen i et intervju med Se og Hør tidligere denne uken.

For syv år siden ble nemlig mora til Stiansen diagnostisert med Parkinson, en sykdom som ifølge Norsk Helseinformatikk skyldes at celler i hjernen blir ødelagt. Vanlige symptomer på sykdommen er skjelving, stivhet og dårlig koordinasjon.

- Det var kjempetøft for henne å få høre det etter 13 år med symptomer. Hun kunne ikke lenger være med på de lange, fine skiturene ved hytta eller gå så mye som hun pleide. Hun tenkte mye på alt hun kom til å miste, fortalte hun.

LES OGSÅ: Kjente på panikken før dansedebuten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer