Marna Haugen og Ørjan Burøe:

Marna og Ørjans «Dirty Dancing»-stunt gikk ikke etter planen

- Nå fikk jeg brokk.

(Seoghør.no): Helt siden hun ble kastet inn i årets «Skal vi danse»-sesong på kort varsel, har blogger Marna Haugen Burøe (36) hatt en spesiell dansedrøm: Patrick Swayzes «Dirty Dancing»-løft fra den berømte dansefilmen.

Da Se og Hør møtte Marna og hennes ektemann, komiker Ørjan Burøe (43) på presselanseringen til den nye sesongen av «Bloggerne» tidligere denne uken, tok de utfordringen på strak arm.

Men forsøket gikk ikke helt etter planen, da Ørjan gjorde seg klar til å løfte sin kjære...

Se video øverst i artikkelen!

Begge to tok imidlertid forsøket med et smil.

- Å, nå fikk jeg brokk, sier Ørjan og bryter ut i latter sammen med kona.

Til Se og Hør spøker han med at det blir mye dansing hjemme, og lite husarbeid fra kona sin side.

GIFT: Marna og Ørjan giftet seg i 2013 etter flere år som kjærester og samboere. Foto: Nina Hansen, Dagbladet
GIFT: Marna og Ørjan giftet seg i 2013 etter flere år som kjærester og samboere. Foto: Nina Hansen, Dagbladet Vis mer

Marna - som også er kjent under bloggernavnet «Komikerfrue» - på sin side er derimot ikke enig med mannen.

- Jeg satte på en klesvask før jeg dro i dag, sier hun og ler.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK SKRYT: Til tross for lite tid til trening, imponerte Marna og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker dommerne. Foto: Thomas Reisæter /Tv2
FIKK SKRYT: Til tross for lite tid til trening, imponerte Marna og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker dommerne. Foto: Thomas Reisæter /Tv2 Vis mer

Takket ja

Marna takket ja til «Skal vi danse» da blogger Anna Rasmussen hadde trukket seg. Det ga imidlertid Marna kun en og en halv uke trening før første sending.

- En større utfordring tror jeg neppe jeg vil få igjen, og derfor takket jeg ja til å være med i «Skal vi danse». Jeg er ikke en ekstremsportutøver, men jeg elsker å sprenge egne grenser, sa 35-åringen og la til:

- Jeg er overraskende spent og nervøs, nattesøvn og matlyst er borte for kanskje første gang i mitt liv! Jeg håper det går over og at jeg kan ha det kjempemoro denne høsten, for jeg er absolutt med på dette for opplevelsen sin skyld og det er synd å la det ødelegges på grunn av nerver.

DANSELØVER: Marna og Glenn Jørgen var i hardtrening før premieren av «Skal vi danse». Seoghør.no møtte bloggeren og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker før årets første sending. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
DANSELØVER: Marna og Glenn Jørgen var i hardtrening før premieren av «Skal vi danse». Seoghør.no møtte bloggeren og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker før årets første sending. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

Da Se og Hør møtte danseløven i uken før premieren, var innspurten i gang og nervene høyt oppe.

- Jeg er liksom alltid sist, sa bloggeren og lo.

- Det har gått heidundrendes fort fra jeg sa ja. Jeg har måttet jobbe ekstra hardt for å ikke havne bakpå. Vi er liksom litt utsatt her, og panikkstemningen føles ofte på, fortalte hun.

LES OGSÅ: Til sykehus etter bilulykke