Marna Haugen viste trusa på den røde løperen

Avslører hvorfor hun elsker bestemor-truser.

LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for førpremieren av komedien «Bridget Jones Baby» på Vika kino i Oslo.

En rekke kjente fjes dukket opp på den røde løperen hvor gjestene fikk servert fingermat og et glass vin før filmen startet.

Her overrasket den frittalende bloggeren Marna Haugen (34), også kjent som «Komikerfrue», med å vise frem trusa til fotografene.

Under skjørtet avslørte hun et par hvite bestemor-truser - akkurat som Bridget Jones selv er kjent for å ha på seg i den populære filmen.

- Jeg bruker dem ofte og viser dem gjerne frem til folk. Jeg har funnet ut at det er en fin ice-breaker. Ting blir ikke så fintfølende etterpå, strålte hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

BLOTTET RUMPA: Marion Ravn, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen gledet seg alle til en hyggelig kinokveld. Marna kopierte for anledningen stilen til Bridget Jones med den kjente bestemor-trusen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLOTTET RUMPA: Marion Ravn, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen gledet seg alle til en hyggelig kinokveld. Marna kopierte for anledningen stilen til Bridget Jones med den kjente bestemor-trusen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Marna, som er gift og har to barn med komiker Ørjan Burø (41), hadde «Bridget Jones»-maraton i helgen som oppladning til førpremieren.

- Jeg håper hun gjør mange dumme mamma-ting sånn at vi le av det å føle oss litt smarte, smilte 34-åringen som gledet seg veldig til filmkveld.

- Jeg er helt sikker på at Bridget blir en kjempeflink mamma.

Vil ikke ha barn

Marion Ravn (32), som for tiden er travelt opptatt som dommer i TV 2-programmet «The Stream», kom med venninnene Desiree Haustein og Kaja Sollyst.

- Jeg er superfan. Jeg har sett alle filmene og lest bøkene. Jeg digger Bridget Jones og gleder meg til venninnekveld på kino. 

I den nyeste filmen blir Bridget som kjent mamma og Marions venninne Desiree jobber selv på fødeavdelingen på Ahus.

- Babyprat er ikke så populært i kveld. Jeg tror de to andre ville blitt vettskremt av det, ler hun til Seoghør.no.

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21), som nylig avslørte at hun gikk opp 15 kilo på ett år, stilte også på rød løper. Hun har sett de første filmene, men kjenner seg ikke spesielt igjen i rollefiguren. 

- Nei, egentlig. Jeg er sikkert klumsete, men ikke påtatt klumsete.

- I denne filmen blir Bridget mamma. Hvordan forhold har du til barn?

- Jeg synes de er søte, men jeg vil ikke ha et.

Se «Bridget Jones Baby»-traileren her:  LES OGSÅ: «Skam»-Noora: - Dørvakta endte opp med å ringe politiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer