Marna Haugen viste trusa på den røde løperen

Avslører hvorfor hun elsker bestemor-truser.

LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for førpremieren av komedien «Bridget Jones Baby» på Vika kino i Oslo.

En rekke kjente fjes dukket opp på den røde løperen hvor gjestene fikk servert fingermat og et glass vin før filmen startet.

Her overrasket den frittalende bloggeren Marna Haugen (34), også kjent som «Komikerfrue», med å vise frem trusa til fotografene.

Under skjørtet avslørte hun et par hvite bestemor-truser - akkurat som Bridget Jones selv er kjent for å ha på seg i den populære filmen.

- Jeg bruker dem ofte og viser dem gjerne frem til folk. Jeg har funnet ut at det er en fin ice-breaker. Ting blir ikke så fintfølende etterpå, strålte hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Marna, som er gift og har to barn med komiker Ørjan Burø (41), hadde «Bridget Jones»-maraton i helgen som oppladning til førpremieren.

- Jeg håper hun gjør mange dumme mamma-ting sånn at vi le av det å føle oss litt smarte, smilte 34-åringen som gledet seg veldig til filmkveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer