Foto: FameFlynet/Tone Damli Instagram
Foto: FameFlynet/Tone Damli Instagram Vis mer

- Markus kan glede seg

Tone Damli har investert i «superhot» amme-undertøy.

SEOGHØR.NO: I november kom den gledelige nyheten om at Tone Damli (25) og kjæresten Markus Foss (31) venter barn sammen.

I løpet av våren får paret en liten datter, og de gleder seg begge til å bli foreldre.

– Formen er fin. Og ja, vi er veldig spente både Markus og jeg, sa popstjernen til Se og Hør tidligere denne måneden.

Tone ser ut til å kose seg med å mammaforberedelsene, og torsdag delte hun dette bildet av et lekkert sett med nyinnkjøpt undertøy med fansen.

- Markus kan glede seg

- Yummy mummy! Her skal d ammast, og d i delikat puppeholdar! skrev hun under et bilde hun la ut på Instagram, før hun oppfordrer følgerene til å lese mer på bloggen hennes.

tonedamli.blogg.no forteller sangfuglen at hun sjekker posten flere ganger om dagen fordi hun har bestilt så mye gøy til seg selv og sin ufødte datter.

«Eg kjøpe masse til ho minste fra HM, Kappahl, Zara og Cubus, men supplera med noken litt dyrara plagg. Syns det er gøy å mikse litt», står det.

«Til mor dukka det opp ein liten godtepose óg. Markus kan glede seg til tiden fram mot- og etter fødsel, for eg har nemlig investert i superhot ammeundertøy».

Tone sier videre at hun ikke har noe mål om å se ut som fotballfrue etter fødselen, men at hun likevel ønsker å se fresh ut - både for Markus sin skyld og seg selv.

Les hele Tones blogginnlegg her.

Den vordende moren la nylig ut klær til salgs for en billig penge på Bloppis.no.

- No har eg lagt ut masse kle fra skapet mitt på Bloppis, kjapp'an om du er keen!:), skrev hun på Instagram tidligere denne uken.

LES OGSÅ: - Det blir sikkert amming i pausene

Vi gjør oppmerksom på at Aller Media som eier Se og Hør, også eier Bloppis.no.