Markerte ettårsdagen med skilsmisse-fest

Ett år siden bruddet mellom Hollywood-stjernene Katie Holmes og Tom Cruise.

ETT ÅR ER GÅTT: Denne uken er det ett år siden bruddet mellom Tom Cruise og Katie Holmes rystet en hel verden. Foto: All Over Press
ETT ÅR ER GÅTT: Denne uken er det ett år siden bruddet mellom Tom Cruise og Katie Holmes rystet en hel verden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken var det ett år siden sjokknyheten om at Hollywood-paret Tom Cruise (51) og kona Katie Holmes (34) hadde gått hvert til sitt sprakk i verdenspressen.

Mission Impossible-stjernen har tidligere fortalt at han fikk sjokk da kona ba om skilsmisse, men Katie på sin side er svært fornøyd med å ha kommet seg bort fra sin scientologi-frelste ektemann.

Denne helgen feiret 34-åringen ettårsdagen for skilsmissen med en fest for henne selv og hennes gode venner.

- Det kommer til å bli en hyggelig kveld, med mye følelser, hvor Katie får anledning til å takke dem som har støttet henne igjennom det siste året, fortalte en venn av 34-åringen til avisen Grazia i forkant av festlighetene.

Holmes, som har Suri (7) med eksmannen, har siden bruddet konsentrert seg om jobb og å tilbringe så mye tid som mulig med datteren.

I høst og vinter spilte hun i Broadway-stykke «Dead Accounts», og for tiden spiller hun inn filmen «Mania Days» - hvor dampende hete scener mellom henne og motspilleren Luke Kirby (34) har gjort at rykter om at Katie igjen har funnet lykken nå har begynt å svirre.

Fashionista Jeanne Yang, societetdame ­Lizzie Tisch og filmregissør Spike Lees kone Tonya skal ha vært blant gjestene.

LES OGSÅ: Hennie med kryptisk Twitter-melding


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer