Mark Foster som nakenmodell

Svømmehelten lot speedoen falle...

FOR KUNSTEN: Mark Foster stilte opp naken som Rodins "The Thinker" i forbindelse med the Big Lottery Funds "Big Thinking"-arrangement.  Foto: Stella
FOR KUNSTEN: Mark Foster stilte opp naken som Rodins "The Thinker" i forbindelse med the Big Lottery Funds "Big Thinking"-arrangement. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare "Sex- og singelliv"-stjerne Kim Cattrall (52) som lar klærne falle for kunsten nå om dagen.

Også den britiske OL-svømmmeren og tidligere "Strictly come Dancing"-stjernen Mark Foster (38) har strippet ned til bare nettoen i en etterligning av et kunstverk, skriver Stellapictures.

For mens Cattrall stilte opp som Diana i en fotografi-etterligning av kunstverket "Diana and Actaeon" av den verdenskjente maleren Titan, har Foster nylig stilt opp naken som statuen "The Thinker" (originalnavn Le Penseur) av Auguste Rodin.

Foster, som er en av Storbritannias største svømmere gjennom tidene, droppet speedoen og lot seg male i gull for veldedighetsprosejektet BIG THINKING, som er et arrangement i regi av the Big Lottery Fund, der de avgjør hva BIGs veldedighetsoverskudd skal gå til.

- The Big Lottery Fund spiller en så sentral rolle i å nå de som virkelig trenger hjelp gjennom sine prosjekter og frivillige rundt om i Storbritannia. Det er veldig viktig at alle får sin si i hva pengene skal brukes til, det er tross alt penger som kommer fra deres lotto-investeringer, sier svømmeren på Bigs nettsider (ekstern link).

Og det var neppe noen som klaget over synet av Fosters svært nakne og svært veltrente kropp...

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Dette er ikke porno, men kunst!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer