DRIT MORO: Marius Barhaugen elsker å stå på scenen også med sitt eget danseband. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.no
DRIT MORO: Marius Barhaugen elsker å stå på scenen også med sitt eget danseband. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.noVis mer

Marius synger i danseband

Idols brannmann spiller i danseband med to 50-åringer, og snakker om hvordan er det å være Idols kjekkas.

SEHER.NO: Onsdag var det storfavorittene Linda Steen og brannmannen Marius Barhaugen (21) som gikk videre til finalerundene i årets Idol. Men hele Idols brannmann, måtte avbryte utdannelsen for å prioritere Idol.

Han har bare jobbet tre måneder som brannmann, men har ikke slått fra seg å bli brannmann på heltid riktig ennå.

- Brannmannklærne henger i skapet, og jeg er veldig klar for å ta dem på meg igjen. Men jeg håper denne drømmen varer en stund til, sier Marius Barhaugen til Seher.no.

- Det at jeg troppet opp i branndrakta første gangen var egentlig et uplanlagt stunt, for jeg dro rett fra jobb til audition. Men det er jo klart, jeg ble jo kjent som brannmann etter det. Det er hyggelig at folk har noe å identifisere meg med, sier han.

- Hva synes du om å være kjekkasen i år?
- He he, det er koselig det. Jeg prøver å ha et veldig avslappet forhold til det i hvert fall, men hvis folk liker det de ser, så er det veldig hyggelig.

- Vi har hørt rykter om et danseband, kan du forteller litt om det?
- Ja, det stemmer det. Jeg må bare bekrefte de ryktene. Jeg spiller i et band med to 50-åringer og vi spiller dansemusikk på bryllup, bursdagsfester og slike ting. Det er dritmoro.

Les også: - Jeg må klype meg i armen
Les også: Selvnyterrekord i Idol

Se video med Marius her: