Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad:

Marius og Juliane poserer i Vogue

Viser frem sine favorittsteder i Norges hovedstad.

HYLLER NORGE: Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby avslører de stedene i Oslo som paret mener er verdt å besøke. Foto: Faksimile Vogue / Instagram
HYLLER NORGE: Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby avslører de stedene i Oslo som paret mener er verdt å besøke. Foto: Faksimile Vogue / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nettsiden til amerikanske Vogue har kronprinsesse Mette-Marits (45) sønn, Marius Borg Høiby (21), og hans kjæreste, modell Juliane Snekkestad (22), stilt opp i en større reportasje.

I artikkelen, titulert «Hvordan å tilbringe en romantisk, avslappende dag i Oslo», snakker paret varmt om hovedstaden og viser frem sine seks favorittsteder i byen.

Artikkelen er også fylt opp med en rekke fotografier, der duoen har latt seg avbilde i flere ulike settinger fra Oslos bybilde. Vogue omtaler Snekkestad som modell, og forklarer sine lesere at Borg Høiby er trendredaktør i magasinet Tempus, i tillegg til å være sønn av Norges kronprinsesse Mette-Marit.

Selv om Borg Høiby og Snekkestad til vanlig bor i London, sørger familie og Oslos natur for at de stadig vender hjem.

- Folk tror at Oslo er den kaldeste byen på jorden, men det stemmer ikke. Om sommeren er det virkelig vakkert, og du kan gå og bade og ha det gøy, sier Marius til Vogue.

Røper fremtidsdrøm

I magasinet røper duoen at deres absolutte favorittsted i Oslo er Grünerløkka, der man blant annet blir introdusert for parets foretrukkede vintagebutikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer