Marius Høiby dukket opp i «SKAM»

Kronprinsessens sønn var ikke det eneste kjente fjeset som gjorde en opptreden i seriens sesongavslutning.

CAMEO: Marius Høiby (til venstre i bildet) dukket opp i en scene under kvelds sesongavslutning av "SKAM". Foto: Skjermdump / skam.p3.no
CAMEO: Marius Høiby (til venstre i bildet) dukket opp i en scene under kvelds sesongavslutning av "SKAM". Foto: Skjermdump / skam.p3.no Vis mer
NÆRT FORHOLD: Det kan tenkes at kronprinsesse Mette-Marit hadde ne finger med i spillet da Marius Høiby fikk en liten rolle i "SKAMs" sesongavslutning – nylig avslørte hun nemlig at hun er fan av serien. Her er mor og sønn avbildet i januar. Foto: DPA
NÆRT FORHOLD: Det kan tenkes at kronprinsesse Mette-Marit hadde ne finger med i spillet da Marius Høiby fikk en liten rolle i "SKAMs" sesongavslutning – nylig avslørte hun nemlig at hun er fan av serien. Her er mor og sønn avbildet i januar. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: NRKs SKAM har tatt Norge med storm, og tenåringsserien treffer langt bredere enn sin tiltenkte målgruppe

Ifølge Aftenposten ligger gjennomsnittet på 200.000 seere per episode.

For kort tid siden kunne man se siste episode av sesong to på nett, og forventningene var mange.

Kommer William i fengsel? Ringer Noora til Yakuza-guttene bak ryggen hans? Får vi vite noe mer om hva som skjer mellom «gutte-Chris» og Isak?

Det de færreste forventet var nok å se kronprinsessens sønn, Marius Høiby (18), i episoden. Han dukket nemlig opp under en avslutningsfest på Williams takterasse.

Kanskje mamma, kronprinsesse Mette-Marit, hadde en finger med i spillet da 18-åringen ble castet?

Saken fortsetter under bildet. 


Tidligere denne uken avslørte nemlig den kongelige skjønnheten at hun – i likhet med tusenvis av andre nordmenn – er «SKAM»-frelst.

– Jeg tenker at det er fantastisk at serien har skapt en så stor samtale, og spesielt om temaer som er vanskelige. Og det er en mulighet for meg som mor å kunne forstå mer av hva slags verden barna mine lever i. Det er fint for meg, sa hun til Seoghør.no torsdag.

Også Norges helt egne popstjerne, Astrid S (19), var å se i samme scene som «lille Marius» – som ikke lenger er så liten.

Slik kan du komme nærmere «SKAM»-stjernene

«SKAM» følger altså den turbulente hverdagen til en jentegjeng på Hartvig Nissen Videregående i Oslo.

De unge skuespillerne i serien har blitt kjendiser nærmest over natten, og både unge og eldre elsker å følge med på livene til stjernene i sosiale medier.

Nå kan du også følge de på Snapchat, for å få et bedre innblikk i hva de driver med når de ikke spiller inn den populære serien. Under bildet finner du «Skam»-stjernenes Snapchat-brukernavn.

SKAM-JENTENE: Fra høyre: Sana, Eva (skurrete i bakgrunnen), jente-Chris, Vilde og Noora. Foto: NRK
SKAM-JENTENE: Fra høyre: Sana, Eva (skurrete i bakgrunnen), jente-Chris, Vilde og Noora. Foto: NRK Vis merNoora - som spilles av Josefine Pettersen heter «Josefinefr»

William - som spilles av Thomas Hayes heter «Hayespp»

Vilde - som spilles av Ulrikke Falch heter «Ulrikkefalch»

Jonas - som spilles av Marlon Langeland heter «Malonlangeland»

Chris (jente) - som spilles av Ina Svenningsdal heter «Inasvenningdal»

Chris (gutt) - som spilles av Herman Tømmeraas heter «Hermantommeraas»

LES OGSÅ: Det blir en tredje sesong av «SKAM»