Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad:

Marius har fått ny kjæreste

Ble avslørt på Instagram.

NY KJÆRESTE: Lykken smiler for kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Lykken smiler for kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For et år siden flyttet kronprinsesse Mette-Marits (44) sønn, Marius Borg Høiby (21), til USA for å studere. Etter et halvt år avbrøt han både forholdet til samboeren Linn Helena Nilsen (21) og studiene ved Santa Monica College, og dro hjem til Norge.

Nå ser det derimot ut til at lykken på nytt smiler for Marius, og Se og Hør kan avsløre at han like før jul flyttet rett inn hos sin nye kjæreste, den norske stjernemodellen Juliane Snekkestad (21).

I SALG NÅ: Les mer om Marius´ nye flamme i tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer om Marius´ nye flamme i tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

21-åringen og Marius har i lengre tid vært nære venner, men kjærligheten ble etter hvert så sterk at de to bestemte seg for å ta forholdet et steg videre og bli samboere i London - hvor Juliane jobber som modell.

Juliane Snekkestad er opprinnelig fra Tønsberg, og er også en bekjent av Linn Helena Nilsen, Marius Borg Høibys ekskjæreste.

Delte bilder fra Skaugum

Paret har så langt holdt en lav profil og ikke lagt ut bilder av seg selv sammen på sosiale medier etter at de ble samboere.

Men på nyåret la Juliane likevel ut et bildet som for de ekstra årvåkne avslørte at hun befant seg på et spesielt sted. På sin populære Instagram-profil, som følges av nærmere 43 000 mennesker, la hun nemlig ut flere bilder fra innsiden av kronprinsfamiliens bolig på Skaugum.

Selv om hun har unnlatt å tagge stedet «Skaugum», er det liten tvil om hvor hun har vært. De karakteristiske, gullbelagte mønstrene på dørene, krystallkronen i taket - og de kongelige portrettene i gullrammene - gjenkjennes også på bildene Marius la ut da han solgte unna sine private eiendeler på Finn.no i 2016.

Det var under USA-oppholdet det første og hittil eneste bildet av de to sammen ble tatt.

På selveste kvinnedagen 8. mars i fjor, la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius i en av hans egendesignede skinnjakker på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt med navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits flotte sønn sammen med modellen.

👅🦄

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Playboy

Det er liten tvil om at forholdet mellom Marius og Juliane er seriøst. Se og Hør kan nemlig også avsløre at de to etter flere måneder kom hjem til Norge - og feiret romjulen sammen med kronprinsparet på hytta i Uvdal.

Til tross for sin unge alder har Juliane blitt en ettertraktet modell, og er blant jentene i stallen til det britiske modellbyrået Nevs Models.

Juliane har også posert for det populære herremagasinet Playboy, og flere bilder fra fotoseansen ligger ute på Playboys nettside.

Se og Hør har vært i kontakt med Slottets fungerende informasjonssjef Ole Edvard Wold-Reitan, som verken ønsker å kommentere Marius Borg Høibys forhold til Juliane Snekkestad eller juleferien de tilbrakte sammen med kronprinsparet.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer

Flyttet igjen

Det var i juli i fjor at Se og Hør Extra kunne avsløre at Marius og Linn Helena hadde flyttet fra hverandre.

Forholdet skal ha tatt slutt før dronning Sonjas 80-årsdag, og Marius kom derfor alene til festlighetene på Bygdøy kongsgård.

Marius er ikke ukjent med å skape overskrifter. Han har blant annet vært med i TV-serien «Skam», deler tidvis private bilder på Instagram og forsøkte å selge en luksusveske på Finn.no - med Slottet som adresse.

21-åringen studerte en periode ved Santa Monica College i Los Angeles, men dro tilbake til Norge i sommer etter å ha avbrutt studieoppholdet.

Han skulle likevel ikke holde seg i vårt ganske land lenge, før det bar ut på nye eventyr.

LES OGSÅ: Bryter kongelig skikk gang på gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer