Marit Voldsæter tjente 900 000 på hussalg i Bergen

Flytter fra sentrum - med fin fortjeneste.

FORNØYDE: Marit Voldsæter og ektemannen Ivar Gjerde kjøpte seg nylig et nytt hjem i Bergen.  Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
FORNØYDE: Marit Voldsæter og ektemannen Ivar Gjerde kjøpte seg nylig et nytt hjem i Bergen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bergensartist og – komiker Marit Voldsæter (50) har solgt huset sitt i Bergen sentrum, og kan som mange andre husselgere for tiden glede seg over god profitt.

Salgsprisen ble til slutt 6,1 millioner kroner, 400.000 over prisantydning.

Marit kjøpte selv den drøyt 100 kvadratmeter store boligen, med en lekker 40 kvadratmeter stor terrasse med utsikt ned mot sentrum, for 5,2 millioner kroner i 2011.

– Det er et totalrenovert og fantastisk hus fra 1874. Midt i sentrum får jeg en terrasse på nesten 50 kvadratmeter. Tenk det! jublet Voldsæter overfor Se og Hør den gang. 

Saken fortsetter nedenfor.

Kjøpte millionbolig

Det var altså også denne gang stor interesse for boligen da den ble lagt ut for salg. 

- Marit er veldig fornøyd med salget, og kjøperne likeså. Det var stor interesse for boligen fram til visningen. Over 19.000 klikk og 45 nedlastede salgsoppgaver, forteller eiendomsmeglerfullmektig André Høyholm i Krogsveen til Se og Hør.

Tidligere i år tok Marit Voldsæter og ektemann Ivar Gjerde (59) på seg spanderbuksene og ga 8,7 millioner kroner for sin nye enebolig i Idrettsveien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer