Marit Larsens million-år

I fjor ville Marit ha 45.000 kroner for en konsert. Nå forlanger hun 150.000!

SUKSESS: Marit Larsen har opplevd stor suksess det siste året... Foto: SCANPIX
SUKSESS: Marit Larsen har opplevd stor suksess det siste året... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter bruddet med Marion Ravn og M2M, har det meste klaffet for Marit Larsen (23).


I 2006 tjente hun rundt en million på debutalbumet "Under The Surface", i tillegg tjente hun rundt 500.000 på radiospilling.


Alt dette, samt flere offisielle konserter og festivaljobber, utgjør en samlet inntekt på rundt 3,5 millioner kroner, skriver VG.


LES OGSÅ: Rekord for Nilsen & Co


Marits store suksess gjør at det nå vil koste dyrt å få henne til en spillejobb. I fjor fikk hun 45.000 kroner for en jobb, men nå forlanger hun hele 150.000 kroner for å gjøre en spillejobb!


- Det handler om tilbud og etterspørsel. Etter at Marit hentet hjem to Spellemannspriser, har telefonen knapt stått stille, sier Larsens manager Morten Andreassen til VG.


Andreassen tror samtidig at albumet vil fortsette å øke salget, spesielt etter Spellemannsprisen...


- Albumet har solgt 40.000 over disk. Det selger fortsatt rundt 500 eksemplarer hver uke og har nå ligget 42 uker på VG-lista. Jeg regner faktisk med at "Under The Surface" vil gjøre et lite hopp etter Spellemannsprisen, sier han til VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer