- Marit Larsen har fått seg kjæreste

Artisten skal ha funnet lykken med tidligere håndballproff.

Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til sangfuglen Marit Larsen (33). Hun skal nemlig ha blitt kjæreste med den tidligere landslagsspilleren i håndball Alexander Buchmann (34), ifølge TV 2.

Buchmann kommer fra Trondheim, men er for tiden bosatt i New York, og i sommer besøkte Marit kjæresten i storbyen, skriver nettstedet.

34-åringen jobber som nødhjelpskoordinator i Leger Uten Grenser, og har besøkt krigsherjede land som Niger, Kongo, Afghanistan og Syria.

I mange år spilte Alexander håndball for flere store utenlandske klubber, sist i franske US d’Ivry, men håndballkarrieren tok slutt i 2009 da akillessenen røk.

- Jeg trodde jeg mer eller mindre stod på bar bakke, men det gjorde jeg ikke. Jeg hadde tilegnet meg mange verdifulle egenskaper som profesjonell håndballspiller som jeg fikk bruk for videre. I 2010 begynte jeg å jobbe for Leger uten grenser. Der er jeg også en en del av en prestasjonsgruppe, vi setter oss mål sammen og prøver så godt vi kan å sette hverandre i god posisjon. Målet vårt er naturlig nok noe annet. Vi ønsker å redde liv og gi medisinsk hjelp, fortalte Buchman til Rbk.no i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTEN: Alexander Buchmann har spilt Champions League på klubbnivå og har 61 landskamper for Norge. Her under håndball-VM i Kroatia i 2009. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTEN: Alexander Buchmann har spilt Champions League på klubbnivå og har 61 landskamper for Norge. Her under håndball-VM i Kroatia i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hyllet av amerikanske kjendisblogger

Marit Larsen er kjent for sine svært følsomme og emosjonelle sangtekster, og kjærlighetssorg er temaet i flere av låtene.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i 2014, fortalte hun at hun ikke ville vært foruten kjærlighetssorgene hun har opplevd i livet:

- Jeg er takknemlig for alle som har knust hjertet mitt opp gjennom. Ha-ha! Jeg er takknemlig for alt, jeg. Det har gjort meg til den jeg er. Jeg savner kanskje litt av naiviteten min som er blitt borte på veien, men jeg er fremdeles like... åpen, sa hun. 

Fra 2007 til 2010 var Marit kjæreste med musikeren Thom Hell (40).

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Marit Larsen har gjort det stort både i Norge og i utlandet. Her spiller hun under en konsert i Tyskland. Foto: wenn.com
SUKSESS: Marit Larsen har gjort det stort både i Norge og i utlandet. Her spiller hun under en konsert i Tyskland. Foto: wenn.com Vis mer

I vår hyllet Perez Hilton (38), som driver en av verdens mest populære kjendisblogger, Marit på bloggen sin.

- Vi bare ELSKER Marit Larsen! Om du ikke kjenner til denne norske sangeren og låtskriveren, så kan du bare glede deg, delte han på PerezHilton.com. 

Bloggeren la også ved Larsens nyeste musikkvideo til låten «Running Out Of Road», og linket videre til iTunes der man kan kjøpe hennes nyeste EP «Joni Was Right».

I høst skal Marit Larsen turnere i Norge og USA med «Joni Was Right».

LES OGSÅ: Tilbyr drink med Madde for 850 000 kr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer