EROBRER SVEITS: Marit Larsen er i ferd med å ta det europeiske platemarkedet med storm. Først tok hun topp-plassering i Tyskland, nå er hun også på vei mot toppen i Sveits.  Foto: SCANPIX
EROBRER SVEITS: Marit Larsen er i ferd med å ta det europeiske platemarkedet med storm. Først tok hun topp-plassering i Tyskland, nå er hun også på vei mot toppen i Sveits. Foto: SCANPIXVis mer

Marit Larsen-feberen sprer seg

Først erobret hun Tyskland, nå tar hun Sveits...

SEHER.NO: Den norske popstjernen Marit Larsen (26) gjør det stort rundt om i Europa om dagen.

Tirsdag ble det kjent at singelen "If A Song Could Get Me You" nå ligger som nummer én på den tyske hitlisten, og som nummer tre på albumlisten, skriver VG.

Og nå er hun også i ferd med å ta det sveitsiske platemarkedet med storm, melder avisen.

Onsdag ligger nemlig "If A Song Could Get Me You" på tredjeplass på singellisten i landet, mens albumet, som består av en samling låter fra hennes to soloplater, går inn på annenplass på albumlisten.

Og popstjernen er ekstatisk over plasseringene.

- Feiringen bare fortsetter. Jeg skulle egentlig bare gjøre radiointervjuer i dag, men det dukket opp tre avisjournalister og et TV-team på to av dem. Jeg var egentlig ferdig med dagens intervjuer, og har snakket masse om førsteplassen i Tyskland. Og så fikk jeg vite dette om Sveits, sier hun til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Snakker om sitt livs tyngste tid