Marit Bjørgen holder barnets kjønn hemmelig

- Jeg føler ikke det er noe jeg må fortelle, sier den gravide skistjernen.

TERMIN I DESEMBER: Fred Børre Lundberg og Marit Bjørgen skal etter planen få barn i årets siste måned. Foto: Se og Hør
TERMIN I DESEMBER: Fred Børre Lundberg og Marit Bjørgen skal etter planen få barn i årets siste måned. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I juni avslørte langrennsstjernen Marit Bjørgen (35) at hun og samboer, Fred Børre Lundberg (45), skal bli foreldre for aller første gang.

I SUPERFORM: Selv om det er mindre enn fire måneder til termin, er Bjørgen i knallform. For tiden er hun på landslagstur til Italia. Foto: NTB scanpix
I SUPERFORM: Selv om det er mindre enn fire måneder til termin, er Bjørgen i knallform. For tiden er hun på landslagstur til Italia. Foto: NTB scanpix Vis mer
VET BARNETS KJØNN: Men Marit Bjørgen holder det for seg selv. Foto: NTB scanpix
VET BARNETS KJØNN: Men Marit Bjørgen holder det for seg selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Om snaue fire måneder kommer barnet etter planen til verden. Men selv om paret allerede har fått vite kjønnet på det kommende barnet, ønsker de ikke å dele nyheten med noen.

- Vi vet det, men jeg føler ikke det er noe jeg må fortelle. For meg er det viktigste at alt går veldig bra, sier Bjørgen til Dagbladet.

Bjørgen forteller selv at hun føler seg i veldig god form. For tiden er hun sammen med landslaget i Livigno i Italia. Men dette blir siste landslagsturen før hun skal bli mamma.

Saken fortsetter under bildet.


Til avisen forteller idrettsstjernen at svangerskapet foreløpig har vært problemfritt.

- Om det går bra? Ja, over all forventning. Bare det at jeg kan få være med jentene hit ned til Livigno, være i miljøet og klare å trene ganske brukbart selv også er en stor bonus.

Seoghør.no var i kontakt med Marits far, Ola Ivar Bjørgen, da nyheten om familieforøkelsen kom. Han fortalte at han gledet seg til at datteren hans skal bli mor.

- Blir artig det, da! sa han til Seoghør.no.

Bjørgen slapp nyheten på landslagstreff i Hemsedal.LES OGSÅ: Marit Bjørgen er gravid