Marions ville rockeliv

Det er lite glamour og mange harde stunder for sexy Marion Ravn...

SEXY IMAGE: Marion satser alt på suksess med "Here I Am" - hun lever i en koffert og på venners nåde.
SEXY IMAGE: Marion satser alt på suksess med "Here I Am" - hun lever i en koffert og på venners nåde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Håndjern og kodomer!

SEHER.NO: Marion Ravn har flyttet til Los Angeles, men bor ikke akkurat i en villa i Beverly Hills... Hun har leid en liten leilighet av en kamerat. Krypinnet var milevis unna det man forbinder med et glamorøst rockeliv.

- Han hadde en seng og en massasjestol, og på kjøkkenet fant jeg bare håndjern og kondomer. Han hadde ikke noe bestikk. Jeg fikk lurt til meg en sofa noen skulle kaste, og kjøpte meg litt bestikk, sier Marion til magasinet Spirit. Hun innrømmer at kontrastene er store.

- Når jeg er ute med Meat Loaf bor jeg på luksushoteller og flyr privatjet. Med en gang det er dager jeg ikke jobber med ham, sover jeg på sofaen hos venner.

- Noen ganger blir jeg lei av å reise og bo i koffert hele tiden. Jeg har litt lyst til å få mitt eget sted, noe som er mitt og hvor jeg kan være en stund, sier Ravn i Spirit.

22-åringen håper duetten med veteranrockeren Meat Loaf på platen «Bat Out Of Hell III» skal gi solokarrieren hennes et løft.

- Jeg får utrolig masse gratis promo med store TV-show, radiostasjoner og slikt jeg ikke ville vært på som ny artist.

Fredag var de to gjester hos Fredrik Skavland i "Først og sist" - og der fortalte Meat Loaf en god skrøne om at han "oppdaget" marion da hun sang av full hals mens hun kjøpte hamburger i en drive-thru restaurant.

- Han er som en gammel onkel for meg, svarte Marion da...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer