Marion Ravn til «X Factor»

TV 2 valgte Karlsen-artist fremfor andre kjente musikk-stjerner....

BLANT DOMMERNE: Marion Ravn, som er blant artistene i stallen til Jan Fredrik Karlsen, skal være en av dommerne i årets «X Factor».  Foto: Stella Pictures
BLANT DOMMERNE: Marion Ravn, som er blant artistene i stallen til Jan Fredrik Karlsen, skal være en av dommerne i årets «X Factor». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  TV 2 kunne onsdag offenttliggjøre hvem som blir dommere under årets sesong av «X Factor».

I tillegg til hoveddommer Jan Fredrik Karlsen (36), er artist Elisabeth «Bettan» Andreassen (52), radioprofil Klaus Joakim Sonstad (40), samt popstjernen Marion Ravn (25) valgt ut som dommere.

Ifølge VG ble Ravn, som er blant artistene i stallen til Karlsen, plukket ut fremfor store norske artiststjerner som Bertine Zetlitz og Alexander Rybak.

Karlsen på sin side hevder imidlertid at han ikke har noe med dommervalget å gjøre.

- Det er produksjonsselskapet som har satt sammen denne juryen, jeg har ikke hatt noe med det å gjøre, og har heller ikke vært tilstede på møtene. Jeg har ingen beslutningsmakt oppe i dette, sier han til VG.

TV 2 har ikke villet kommentere hvem som har vært aktuelle for årets jury, som i fjor bestod av Karlsen, Mira Craig og Peter Peters. 

- Flere navn har vært aktuelle, men vi går selvsagt ikke inn på hvem det har vært. Vi er strålende fornøyde med at vi har endt opp med de fire vi hadde mest lyst på, sier Bjarne Laastad, pressekontakt i TV 2, til VG.

Laastad fremholder også at Karlsen ikke har hatt noen påvirkningskraft på valget av med-dommere.

I en pressemelding fra TV 2 forteller «årets utvalgte» at de gleder seg veldig til å være med på programmet.

- Jeg er jo så heldig at jeg har fått oppfylt mange av mine egne musikalske drømmer. «X Factor» er et flott forum der også andre håpefulle talenter kan få oppleve å se sine drømmer gå i oppfyllelse. Jeg ser frem til å, sammen med juryen og publikum, lete frem de nye talentene, og få dele spenningen og gleden med alle som ser på, sier Bettan, som selv har over 30 års fartstid som artist.


Og både Andreassen, samt de andre dommerne, som i år får ansvar for hver sin kategori med deltagere, håper at mange skal melde seg på konkurransen.
 
- Dette er en unik sjanse til å oppnå drømmen sin. Musikkbransjen kan til tider være en brutal bransje, og du må hardt for å nå fram. Er du dyktig, kan «X Factor» være med på å gi deg et lite forsprang og åpne dører for deg. Hadde jeg vært 16 år i dag, hadde jeg helt garantert meldt meg på selv, sier Ravn. 

Det er Guri Solberg og Ivar Christian «Ravi» Johansen som blir årets programledere.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ferdig i X Factor