Marion Ravn misbrukt på nett

Den norske artisten advarer fansen mot å la seg lure av falsk Instagram-profil.

MISBRUKT PÅ NETT: Marion Ravn liker ikke at noen har laget en falsk profil i hennes navn. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
MISBRUKT PÅ NETT: Marion Ravn liker ikke at noen har laget en falsk profil i hennes navn. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Marion Ravn (31) har vært i rampelyset i drøye 15 år, men fremveksten av sosiale medier de senere årene byr på nye utfordringer for artisten.

Sangstjernen, som først slo igjennom med Marit Larsen (31) i duoen M2M, forteller fansen som følger henne på Instagram at hun er blitt misbrukt på sosiale medier.

I et innlegg postet på den sosiale bildedelingstjenesten mandag, opplyser «Break You»-sangeren fanskaren sin om en falsk Facebook-profil som er blitt opprettet i hennes navn.

«Kjære følgere: Dette er en falsk konto som har stjålet bryllupsbildet mitt», skriver hun på Instagram under en skjermdump av den falske profilen.

Marion, som hadde to års bryllupsdag med Andreas Ygre Wiig (34) forrige uke, forteller også at det finnes mange som utgir seg for å være henne på sosiale medier - men at hun selv bare bruker sin offisielle Facebook-side og Instagram-side.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få tak i Marion Ravn for en kommentar.

Eventyrbryllup

Bryllupet til den tidligere «Idol»-dommeren og forloveden, som var lagt til Marions 29-årsdag, fant sted på Nøtterøy forsommeren 2013 og fikk mye oppmerksomhet. Dengang strålte bruden i en Grace Kelly-inspirert brudekjole fra Cecilie Melli.

- Det ble noen tårer, fortalte brudeparet rørt etter vielsen.

Få et gjensyn med Marion og Andreas' bryllupsdag nedenfor:

Et par dager etter bryllupet delte Marion Ravn, som opptrer på VG-lista den 20. juni, et bilde av bryllupskaken på Instagram-profilen sin. Den spesielle, glutenfrie bryllupskaken fikk følge av et bugnende kakebord. 

- Marion kan jo ikke spise mel, og så er hun en ordentlig kakemoms, så glutenfrie kaker er det som gjelder for henne. Andreas derimot er ikke så glad i kaker, men da han smakte sjokoladekaken sa han flere ganger at den var fantastisk, sa konditor Ruth Kronstad til Seoghør.no dengang.

ADVARER MOT FALSK PROFIL: Marion Ravn advarer fansen mot en falsk profil av henne på Instagram. Foto: Andreas Fadum
ADVARER MOT FALSK PROFIL: Marion Ravn advarer fansen mot en falsk profil av henne på Instagram. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Slik takler Lady Gaga smertene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer