Marion Ravn gifter seg på bursdagen

Se og Hør avslører detaljer rundt popstjernens bryllup!

GIFTER SEG: Andreas Ygre Wiig og Marion Ravn gifter seg 25.mai 2013. Foto: Seoghør.no
GIFTER SEG: Andreas Ygre Wiig og Marion Ravn gifter seg 25.mai 2013. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar kunne Se og Hør avsløre at artist Marion Ravn (28) skal gifte seg med snøbrettstjernen Andreas Ygre Wiig (31), som for tiden er aktuell i «Best av de beste».

- Det er riktig at Andreas har fridd. Jeg har det kjempefint, og er veldig lykkelig, bekreftet en rørt
Marion overfor Se og Hør.

Paret ble kjærester i 2006 og flyttet sammen i 2010. Se og Hør kan nå avsløre at datoen for den store dagen er 25. mai, på Marions egen 29-årsdag!

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I denne ukens Se og Hør Weekend kan du lese flere eksklusive detaljer rundt det celebre parets bryllupsplaner, men popstjernen har tidligere løftet litt på sløret om hva brudekjolen angår:

- Det blir en hvit kjole og et tradisjonelt norsk bryllup. Jeg vil ha blonder og at kjolen skal være litt Grace Kelly-inspirert, fortalte Marion i radioprogrammet «P3morgen».

I sommer fortalte Marion til Seoghør.no at hun var i full gang med bryllupsplanleggingen, og innrømmet at hun har litt av bridezilla-genet i seg:

- Jeg har drømmer og ideer og gleder meg veldig. Jeg er nok en bridezilla, men det viktigste er at venner og familie kommer og har det gøy. Man skal ikke bare stresse, men også kose seg med god mat og vin.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pamela Andersons eksmann sjekket opp Marion Ravn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer