Marion flørter på nett

Marion Ravn takker datamaskinen for sitt heftige forhold til kjæresten.

FLOTT: Marion Ravn er nok mange menns drømmedame... Foto: SCANPIX
FLOTT: Marion Ravn er nok mange menns drømmedame... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Popprinsessen Marion Ravn (22) har gjort stor suksess på egne bein etter bruddet med M2M og Marit Larsen (23).


Den flotte Lørenskog-jenta er opplever også stor suksess på hjemmebane, hun har nemlig funnet mannen i sitt liv, kjekke  Andreas Wiig (25).


Da Wiig,  som er en av verdens beste snoawboardere, nylig vant den prestisjefylte X-games-konkurransen i USA, satt en stolt Marion på tribunen og heiet frem kjæresten.


LES OGSÅ: Marions ville rockeliv


Men Ravn legger ikke skjul på at det kan være vanskelig å være i et forhold, når de begge er opptatt på hver sin kant. Men nå har det forelskede paret funnet løsningen - datamaskinen!


GJØR SOM MARION: Tone Damli Aaberge nettflørter med kjæresten.


- Jeg er utrolig lykkelig for tiden. Jeg har virkelig fått en fin kjæreste i Andreas. Vi har litt av den samme livsstilen. Begge to slipper å ha dårlig samvittighet for jobben og at vi reiser så mye, men vi treffes så ofte vi kan, og holder kjærligheten ved like gjennom Mac'en. Den har nok reddet mange forhold, sier Ravn i et intervju med Cosmopolitan.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer