Mario Lopez giftet seg

Sa ja til forloveden i en utendørsseremoni i Mexico.

MANN OG KONE: Mario Lopez og Courtney Mazza har vært kjærester siden 2008. Den første dagen i desember i år ga de to hverandre løfte om evig troskap i en romantisk utendørsseremoni i Mexico. Foto: All Over Press
MANN OG KONE: Mario Lopez og Courtney Mazza har vært kjærester siden 2008. Den første dagen i desember i år ga de to hverandre løfte om evig troskap i en romantisk utendørsseremoni i Mexico. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-kjekkasen Mario Lopez (38) og kjæresten Courtney Mazza (29) giftet seg lørdag denne helgen i en romantisk seremoni i Mexico, skriver People.

Paret, som har datteren Gia (2) sammen, forlovet seg på nyttårsaften i fjor. Lopez gikk nemlig ned på kne, og fortalte sin kjære at han ville at hun skulle ha samme etternavn som ham og datteren.

Mario Lopez har tidligere avslørt til nettstedet at datteren Gia og hans tre nieser skulle være brudepike, og ifølge UsMagazine bar den lille toåringen en matchende kjole som bruden.

38-åringens foreldre er begge av meksikansk opprinnelse, og som seg hør og bør hadde brudeparet booket et mariachi-band som underholdt gjestene på festen - som fikk servert en brudekake inspirert av både vinterlandskap og strandidyll.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

«X Factor»-verten har vært en del av den celebre Hollywood-gjengen helt siden karrieren skjøt fart da han spilte populære A.C. Slater i «Saved by the Bell», og kjendisvennene som Eva Longoria (37), Mark-Paul Gosselaar (38) og Khloé Kardashian (28) antas å ha deltatt på den store bryllupsfesten.

Lopez giftet seg i 2004 med skuespiller Ali Landry (39), men fikk ekteskapet annullert etter bare 14 dager. For den 29 år gamle bruden var det derimot første gang hun ble smidd i hymens lenker.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mario Lopez får ikke nok av sin søte datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer