- Marihuana reddet livet mitt

Larry Hagman holdt på å dø av alkohol.

NÆR DØDEN: Dallas-skuespiller Hagman har slitt med alkoholisme og kreft. - Å røyke marihuana har aldri tatt livet av noen, sier han. Foto: All Over Press
NÆR DØDEN: Dallas-skuespiller Hagman har slitt med alkoholisme og kreft. - Å røyke marihuana har aldri tatt livet av noen, sier han. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alkoholen holdt på å ta knekken på «Dallas»-stjernen Larry Hagman (80). I 1995 gikk han gjennom en levertransplantasjon.

I fjor holdt det også på å gå galt for skuespilleren, som fikk kreft i halsen.

- Det var marihuana som reddet livet mitt. Kreften og cellegiften fikk meg ned på knærne. Jeg gikk ned 14 kilo og veide bare 78. Marihuanaen hjalp meg å få tilbake apetitten, sier han i et intervju med BBC.

Etter at skuespillerstjernen fikk ny lever, sluttet han helt med alkohol.

- Å røyke (marihuana, red. anm.) er mye bedre enn å drikke alkohol, og det har aldri tatt livet av noen. Nå drikker jeg bare vann, sier han til tyske Bunte.

Tidligere i år ble det kjent at Hagman skulle nakendebutere på TV i en alder av 80 år.

- I rollen som J.R. Ewing får jeg slippe løs udyret, sier han til bladet TV Guide.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han ringte fire dager før og sa han hadde kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer