- Marielle klar for Robinson

Men glamourmodellen fra Fredrikstad er ikke helt sikker på sin egen deltagelse.

KLAR FOR STRANDLIV: Marielle Mathiassen fra Fredrikstad er årets Robinson-babe. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLAR FOR STRANDLIV: Marielle Mathiassen fra Fredrikstad er årets Robinson-babe. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Glamourmodell  og "Norske talenter"-deltager Marielle Mathiassen (20) fra Fredrikstad er plukket ut av TV3 til å bli årets Robinson-babe.

Det bekrefter TV3s informasjonsmedarbeider Line Vee Hanum overfor Seher.no.

- Hun utpreger seg som en jente som ser ut til å ha glimt i øyet og kan passe til å være med i en slik sammenheng, sier Vee Hanum til Seher.no mandag morgen.

TV3 ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, men ifølge kilder OnlineMagasinet har snakket med, har den barmfagre blondinen vært gjennom alle opptaksrundene.

Men når Seher.no ringer Marielle selv for å få en kommentar til deltagelsen, er hun visst ikke helt sikker på sin egen deltagelse i realityprogrammet.

- Nei, sier Marielle kort til Seher.no.

- Nei til at du kan bekrefte det eller nei til at du skal være med?

- Nei, sier Marielle og tar en tenkepause.

- Jeg skal ikke være med.

Når vi ringer TV3 opp igjen, vil ikke Vee Hanum kommentere Marielles deltagelse ytterligere.

- Vi vil ikke offentliggjøre deltagerne ennå. Men det blir den beste casten noensinne, sier hun.

Marielle har hatt et begivenhetsrikt år. Fredag stod hun på scenen i "Norske Talenter" på TV 2 med Fredrikstad turnforening, og tidligere i år figurerte hun blant annet i en reklame for Pepsi.

I mars ble hun kåret til Vi Menn-piken for 2007.

Den norske glamourmodellen ble verdenskjent gjennom sin rolle i svenske Basshunters mye omtalte musikkvideo "Now you`re gone".

Sammen med Aylar Lie og Silje Lian strippet Marielle ned til undertøyet i den dampende hete videoen.   De sexy klippene satte mange britiske menn i fyr og flamme, og det varte ikke lenge før The Sun trykket bilder av den norske jenta - splitter naken.

- Jeg ble veldig sjokkert, jeg visste jo ikke at de skulle trykke bildene. Men jeg vil ikke si at jeg har kastet klærne i The Sun da, bildene ble tross alt tatt ett år før - mens de tydeligvis ble solgt til The Sun i forbindelse med Basshunter-videoen, sa 20-åringen til Seher.no tidligere i vår.

Tidligere har Lene Alexandra Øien (26) og Linni Meister (22) fått sving på sine karrierer etter å ha vært med i Robinsonekspedisjonen.

LES OGSÅ: - Tisset i ølglass bak trommesettet