Marielle blir USA-babe?

Norges mest etterspurte glamourmodell ønskes i mer reality.

MULIG USA-KLAR: Marielle Mathiassen kan snart pakke kofferten for utenlandskarriere. Foto: Pål Bøe
MULIG USA-KLAR: Marielle Mathiassen kan snart pakke kofferten for utenlandskarriere. Foto: Pål Bøe Vis mer
SEHER.NO: Marielle Mathiassens karriere går bare en vei om dagen. Fra å være en ukjent Vi Menn-pike i begynnelsen av året er hun nå kanskje Norges mest etterspurte glamourmodell.

Basshunter-videoen som hun deltar på er nå blitt sett over 30 millioner ganger på youtube, og kanskje var det slik Glam of Sweden la merke til henne. For hun er nå blitt invitert til reality-konseptet som Norges mest sexy politiker Tove Lill Løite gjorde en kort karriere i.

Glam of Sweden vil forsøke å utkonkurrere "The Playboy Mansion", realityserien som handler om Playboy-mogul Hugh Hefners tre kjærester.

- Vi skal ha fotoshot og modelloppdrag på dagen, og arrangere fester i huset eller ut på byen i Hollywood om kvelden, forklarte Løite om inneholdet i realityserien som skal sendes i USA.

Til suksessoppskriften trenger de altså Marielle Mathiassen. For selv om modellbyråets selvvalgte regel er at jentene i realityhuset skal være over 21 år, velger Glam of Sweden å se gjennom fingrene for Marielle ifølge hennes manager Jan-Egil Johansen.

20-åringen har helgen til å bestemme seg på, men uansett hva avgjørelsen blir så får i hvert fall norske TV-seere se mer til henne snart, som deltaker i årets runde av Robinson.

LES OGSÅ: Sier nei til naken-bilder