EXHIBIT B: Dette bildet av Maria Sharapova skal ha blitt knipset med telelinse av reklamedirektøren og deretter distribuert på e-post til hans ansatte.
EXHIBIT B: Dette bildet av Maria Sharapova skal ha blitt knipset med telelinse av reklamedirektøren og deretter distribuert på e-post til hans ansatte.Vis mer

Marias underliv er bevis

Japansk reklamesjef i fokus etter snikfotografering av idrettsbaben Sharapovas skritt.

SEHER.NO: Bilder av tennisesset Maria Sharapovas (20) underliv er nå bevismateriale i rettssaken mot en japansk reklamesjef, som skal ha snikfotografert under skjørtene på intetanende jenter med telelinse og deretter spredd bildene som skrytemail til sine ansatte.

Toyo Shigeta, som er sjef i det gigantiske, japanske reklamebyrået Dentsu Holdings, skal ironisk nok ha tatt bildene av Sharapova da hun spilte inn en reklamefilm for kameraprodusenten Canon i Florida i 2005.

I saken som nå går for retten i New York hevder Shigetas tidligere medarbeider, Steve Biegel, at han fikk sparken fra Dentsu Holdings etter å ha klaget på sjefens fotovaner.

Nå brukes bildet av Sharapovas nedre deler som bevis i rettssaken.

Biegel hevder ifølge TheSmokingGun.com at Sharapova ikke visste hva som foregikk da han og tennisbabens stylist oppdaget hva som foregikk.

Shigeta benekter imidlertid å ha tatt bildet og truer med å gå til motsøksmål...

SE DE FLOTTESTE IDRETTSJENTENE HER: