Marianne og Jenny i nakenstrid

- Det sier vel litt om at hun faktisk er sånn...

STRID: Både ord og bilder har haglet etter at Jenny Skavlan vitset om Marianne Aulie. Sistnevnte la ut denne tegningen på sin egen Twitter-side. Den skal forestille Skavlan. Foto: Stella Pictures / Twitter
STRID: Både ord og bilder har haglet etter at Jenny Skavlan vitset om Marianne Aulie. Sistnevnte la ut denne tegningen på sin egen Twitter-side. Den skal forestille Skavlan. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag har Jenny Skavlan (25) premiere med programmet «tweet4tweets» på NRK3. I den anledning forklarte hun nylig om programmets filosofi.

«Alle kan vitse med at Marianne Aulie (40) har hatt Sand mellom puppene, mens vårt mål er å vitse med den medievirkeligheten som legger til rette for at Marianne Aulie kan twitre puppene sine».

Da tok det ikke lang tid før Aulie selv reagerte, og la ut et bilde av en tegning på sin egen Twitter-side. Bildet viste en naken kvinne, og Aulie hintet til at det var Skavlan som var tegnet.

«Rompa til Jenny Skavlan er supersøt, slipper fingern til?», skrev hun, etter all sannsynlighet rettet mot Skavlans kjæreste Thomas «Finger'n» Gullestad.

- Jeg synes det var morsomt, jeg. Eller, det var så diffust og merkelig hva hun mente egentlig. Jeg synes i grunnen Marianne Aulie er kul, og hun lager jo bare innhold til vårt program. Hun tar ikke så mye hensyn. Hun twitrer fra levra. Det er gøy å følge henne på nettet. Også er det masse bildetweets der man aldri vet om hun er naken. Det er en underholdningsverdi å følge henne på Twitter. Men jeg skjønner ikke hva hun mener, sier Skavlan til VG.

Skavlan svarte på Aulies nakenbilde og la seg ut en nakentegning på Twitter. Bildet forestiller en naken Aulie med en sint klovn bak hodet og melk sprutende ut av brystet.

- Det har ikke blitt noen forskjell på twitringen til Marianne Aulie etter at hun sluttet med champagne og ble gravid, så det sier vel litt om at hun faktisk er sånn, forklarer Skavlan.

Aulie kommenterer selv ikke saken overfor verken VG eller Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ønsker å amme i tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer