«Skal vi danse»

Marianne først ut av «Skal vi danse»

Måtte forlate dansekonkurransen lørdag kveld.

UTE AV KONKURRANSEN: Marianne Krogness ble første deltaker ut av «Skal vi danse». Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

NYDALEN ( Se og Hør): Forrige lørdag gikk startskuddet for den nye sesongen av «Skal vi danse» på TV 2.

Mens alle deltakerne var sikret nok en uke etter premiereprogrammet, måtte første par forlate konkurransen lørdag kveld.

Og det var skuespiller Marianne Krogness (66) og dansepartner Bjørn Wettre Holthe som trakk det korteste strået etter kveldens sending.

- Vært i en boble

- Det føles helt greit, altså. Det har vært utrolig hyggelig og morsomt, men samtidig krevende og altoppslukende. Jeg har vært i en boble i halvannen uke nå, og det er i grunn nok, forteller Krogness til Se og Hør like etter tv-exiten.

Se video øverst i saken!

66-åringen gir dansepartneren æren for at hun i det hele tatt har vært å se på tv-parketten.

- Bjørn har vært helt enestående, han har fått meg til å gjøre umulige ting. Vi falt ut, men vi har gjort utrolig mye rart og morsomt. Nå unner jeg Bjørn en annen dansepartner, humrer hun.

FØRSTE DELTAKER HJEM: Skuespiller Marianne Krogness og dansepartner Bjørn Wettre Holthe i akjson i kveldens program. Foto: TV 2
FØRSTE DELTAKER HJEM: Skuespiller Marianne Krogness og dansepartner Bjørn Wettre Holthe i akjson i kveldens program. Foto: TV 2 Vis mer

Samtlige deltakere imponerte stort på parketten i kveld. Kveldens sending ble åpnet av ingen ringere enn Frank Løke, som overrasket ved å ha med søsterene Heidi og Lise Løke på dansegulvet.

Overraskelsen ble tatt godt imot av publikum i salen, dommerne derimot var mer sparsommelige og holdt igjen på poengene også denne uken og ga den tidligere håndballspilleren knappe 17 poeng for sin quickstep.

«Tid For Hjem»-profil Einar Nilsson og hans partner Anette Stokke imponerte dommerne stort. Einar fikk med seg mange farger på parketten i kveld. Både han og Anette ble nemlig underveis i dansen dekket av ulike farger.

Kreativiteten falt i god smak hos dommerne. Totalt fikk duoen 27 poeng for sin rumba.

Saken fortsetter under bildene.

JUNGELTEMA: Frank, Tone, Heidi og Lise tok publikum med inn i jungelen under deres quickstep. Foto: TV 2
JUNGELTEMA: Frank, Tone, Heidi og Lise tok publikum med inn i jungelen under deres quickstep. Foto: TV 2 Vis mer
IMPONERTE MED FARGER: Anette og Einar fikk stor skryt av dommerne. Det gjenspeilet poengsummen de fikk. Foto: TV 2
IMPONERTE MED FARGER: Anette og Einar fikk stor skryt av dommerne. Det gjenspeilet poengsummen de fikk. Foto: TV 2 Vis mer

Kjæresteduell

Martine Lunde kunne på sin side avsløre at hun fikk totalt «black out» etter forrige ukes sending. Til tross for at hun husket lite fra premieren, danset hun og Fredric Brunberg en sterk paso doble sammen, som sørget for at de fikk 30 poeng fra dommerne.

Til tross for mye skryt og gode poeng, påpeket samtlige dommere at Martine må jobbe med utrykket sitt i hver dans fremover.

Også Martines kjæreste Alexander Sæterstøl leverte varene i kveld.

- Velkommen til «Skal vi danse», sa Trine Dehli Cleve etter opptreden, og la til at han begynner å puste kjæresten i nakken.

Alexander og Lillian Åsebøs quickstep imponerte dommerne og sørget for 31 poeng.

PASO DOBLE: Martine og Fredric fikk 30 poeng for sin paso doble. Foto: TV 2
PASO DOBLE: Martine og Fredric fikk 30 poeng for sin paso doble. Foto: TV 2 Vis mer
IMPONERENDE LØFT: Alexander og Lillian fikk massiv skryt av dommerne i kveld. Foto: TV 2
IMPONERENDE LØFT: Alexander og Lillian fikk massiv skryt av dommerne i kveld. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - De er veldig redde for at det skal skje igjen