Marianne er forelsket

Marianne Krogness har funnet kjærligheten i skuespillerkollega.

KJÆRLIGHET I KULISSENE: Mens Marianne har premiere på nytt show på Chat Noir, var det på Nationalteatret hun skulle finne kjærligheten.. Her er hun med katten Dure. Foto: Tor Kvello
KJÆRLIGHET I KULISSENE: Mens Marianne har premiere på nytt show på Chat Noir, var det på Nationalteatret hun skulle finne kjærligheten.. Her er hun med katten Dure. Foto: Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svermer for Remlov!


SEHER.NO: Skuespiller Kai Remlov (61) er Marianne Krogness' (55) nye flamme. Forholdet har vart en stund, men paret har valgt å holde en lav profil.


 - Jeg vil ikke kommentere mitt kjærlighetsliv, utover at jeg har det veldig bra om dagen, forteller den tidligere Shell-dama til denne ukens Se og Hør.


Den tidligere Tramteatret-skuespillerinnen har travle dager med det nye stykket "Ingen grunn til panikk" sammen med Elsa Lystad. På hjemmebane kan hun imidlertid slappe av i armkroken på sin nye kjæreste.


Kai Remlov har datteren Marte (25) fra et åtte år langt samboerforhold med Frøydis Armand (57), mens Marianne har sønnene Kristian og Even. Venner og familie skal ha visst om den store kjærligheten en stund. 


SE OGSÅ: Mer romantikk blant norske skuespillere


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer